Buseycln Merhaba 6+3 olarak ultrason muayenesine gittim doktor vajinal muayene sonucu geç döllenmiş 5+6 dedi yolk ve kese var ama bebeği göremiyorum dedi 5 gün sonra tekrar çağırdı kese 15.5 çıktı böyle bi durum yaşayan var mı görünmeyebilir mi
birmucize1 Buseycln bendede ayni oldu 6+5 de bebegide gorduk kalp atisinida yolk sac var korkmaya gerek yok demisti doktorum
Esraalic Buseycln benimde aynıydı 6 haftalıkken gitmiştim 5+4 çok küçük bebek yok su an dedi 1 hafta sonraya çağırdı ama ben gitmedim beklemek istedim 8. Haftada gittiğimde kalp atısı ve bebek gözükmüştü.
Mrvsngllr Bende 5+3 de gittim keseyi gördü fakat bebeği göremedi beyazlık var ama daha net değil 10 gün sonra bakalım dedi
Pinaargunes Mrvsngllr merhaba benim de 5+4 de kese var bebis yoktu 10 gün sonra gel dedi ben de 5 aralikta tekrar gozukucem işte insallah bebislerimizi goruruz rabbim saglikla kavuşmayı nasip etsin hepimize.🙏😍💖🌸
FyA ttazeannee yaaaa bizde gecen hafta gittik kese var sadece 😒 bu hafta yine gidicez inşallah vardır
ttazeannee Buseycln 8+5 te gittim doktor bir hafta sonra gel demişti ben kesin kalp atışı duymak için 2 hafta sonra gittim
1Sendemi2 Esraalic bende bugün 6+1 iken gittim karından baktı göremiyorum keseyi bile dedi alttan bakcam dedi son anda gördüm kesen haftasına göre çok ufak ama var dedi sonra kanamanın da var bu boş gebelik olabilir 10 gün sonra gel dedi moralimi bozdu. İnsan geç döllenme olmuştur belki der
Mucizemses Bende bugün gittim 5+4 üm kese oluşmuş ama bebeği 10 gün sonra görürüz dedi kese yide zor gördük hatta ama olumsuz konuşmadı doktorum
Evin3363 1Sendemi2 ben 6+3 ye gittim kese var bebek yoktu hala ama 7 haftalık dedi doktor kahverengi lekelenme gördüm dedim kesin buda düşük olcak çok şükür birdaha kanamam olmadı yarın da kontrole gidicem inşallah duyarım kalp atışını
Buseycln 1Sendemi2 benim ilk öğrendiğimde 2 3 damla kanamam olmuştu ama 6+3 ten küçük geç döllenmiş görünmeyebilir dedi
Esraalic 1Sendemi2 bazı doktorlar öyle benimde ilk gittiğimde goremediginde baya moralim bozulmuştu üstelik soru sorunca kızıyordu 🤦♀️
1Sendemi2 Evin3363 Amin inş duyarsın. Benim çok fazla değildi böyle kahvemsi bir lekelenme sadece silince peçeteye geldi az bisey bir daha da yok ama ağrım var biraz.