Tugbagvn Kızçeler 6 haftalık hamileyim çok mide bulantım var. Bugün sabahtan beri çok kötüydü midem az önce biraz afedersiniz kustum kendime geldim. Sizinde bu haftalarda mide bulantınız var mıydı?
Evin3363 Tugbagvn yarım tam 7 haftalık olcam keşke bende kussam diyorum sadece midem bulanıyor ağzımda iğrenç acı bir tat
Amanguzelyavasyuru Tugbagvn benimde yemek yerken bulantı başlıyor onun dışında sabahları fena bulanıyor ama kusturmuyor tuhaf diğer çocuğumda bu haftalarda hiç belirti yoktu.6+3 teyim şuan
melisinmutfakblogu Tugbagvn ilk bebeğimde 4 haftalıkken başladı 9 ay sürdü ikinci bebeğime hamileyim 4 haftalık başladı 11+4 deyiz hala devam ediyor 10 kg verdim
Ciwan-76 Evin3363 al benden de o kadar ama tabi ben 13+2yim yani 14.haftamdayım buna rağmen geçmedi benimde ikinci ayda başlamıştı bulantılar
Mermir Ben şuan da 16+5 haftalığım ve mide bulantım hâlâ devam ediyor neyse ki ilaç kullanıyprum da günüm ü o şekilde bitiriyorum umarım sizinki benim ki kadar uzamaz😁☺
Amanguzelyavasyuru Tugbagvn ben hamile olduğumu kaset testten öğrendim.Hiç kontrele gitmedim sabah randevum var 6+4 olacak görülürse bilgi veririm☺️
Tugbagvn melisinmutfakblogu hamileyken 10 kilo mu verdiniz valla helal olsun millet 10 kilo alır siz vermişsiniz 😂😂😂
Mermir Tugbagvn çok işe yarıyor ve ben çok araştırdım bebeğe hiç bir zararı yok ismi prilam ama yazdırırken gebelik için olduğunu belirtsin doktorun canım yoksa eczacılar Dr gebelik yazmadığı için yüksek bi fiyat veriyolar
Amanguzelyavasyuru Amanguzelyavasyuru Bugün gittim kese var bebek kalp atışı duyamadı,çok küçük dedi.Haftaya tekrar çağırdı inşeAllah duyarım.
Havvakc 17+4 midem hala bulanıyor. Umarım sizin bu kadar uzun sürmez. Çünkü ben hamileliğimden hiç bir şey anlamadım hasta gibi böyle çok zor.
Ciwan-76 Evin3363 bende kalp atışı bile duymamıştım 7.haftafa hiç korkma moralini de yüksek tut pozitiflik çok güzel geliyor hem bebişlere hem de bizlere 🥰🥰🥰
Tugbagvn Evin3363 şimdi hastaneden geldim alttan muayene ile bebeği de gördük kalp atışlarını da Allah’a şükür