Midwife10 Kızlar bazen aşağıda çok baskı hissediyorum dikişlerde hissediyorum sanırım bi gerginlik gibi. Ama afedersiniz bazen tuvalete çıkamadığım için de oluyor gibi geliyor . Anlamadım bu dikişlere baskı hissi sizlerdede oluyor mu?
Gizemihsan Midwife10 Ben de en ufak idrarımı tutunca bile oluyo baskı. Bebek daha aşağıda benim birazda ondan oluyor diye düşünüyorum. Kabızlık sıkıntın mı var
Bburrcu Midwife10 ne kadar oldu yaptıralı canım ben daha dört gün olduğu ıcın galıba öyle bısey hissetmiyorum bıde yatıyorum sureklı
mother2 Midwife10 bebek daha aşağıda olduğu için öyle 26 dan sonra aslında çok baskı olmuyor yukarı çıkıyor hatta bsiwy soyliyim çıktı mı yukarı aşağı inmiyor benim ki gibi 40 olduk hala doğurmadım
Midwife10 Gizemihsan birkaç gündür vardı canım dünde bugün de çıktım ama biraz zor oluyor . Mesela sanki gaz sancısı bile olsa baskı var gibi makatıma doğru. Bu baskı mı yoksa çatı ağrısıda diyor bazıları anlamadım ben
Gizemihsan Midwife10 serklaj olduğıumdan beri düzelnli bir şekilde incir armut kefir tüketmeye çalışıyorum çok iyi geliyor. Çatı ağrısı oturup kalkarken yatarken daha yoğun hissedersim baskıda genelde çocuk oynadıkça oluyor.
Midwife10 Gizemihsan yan yatıyorum hep zaten Şuan kalçamın altında böyle baskı var gibi makata doğru ama bebeğim göbeğimin oralarda hareket ediyor .
Midwife10 Gizemihsan bende yiyorum hepsini canım artık haftadan kaynaklı mı progestandan mı hareketsizlikten mi bilmiyorum birkaç gün yaşadım 2 gündür zeytinyağı incir vs yaptım çıktım tuvalete ama kaç zamandır yapamadığım için zor oldu illa
Gizemihsan Midwife10 Malesef hepsi tetikliyo hareketsiz kalmak da iyi değil ama mecburuz belki de zorladığın için olmuştur ama serklaj sonrası da böyle ağrılar çekmiştim bazen yine oluyor incir olayına devam et bol su iç.
Gizemihsan Midwife10 arkada bel ağrısı ve gaz ağrısı gibi karnım ağrıyo fakat ilk gebeliğim o yüzden pek anlayamıyorum
Midwife10 Gizemihsan yok sertleşme kasılmadan bahsediyorum. Doktor bana artık güm içinde yalancı kasılmaların olabilir dedi belden gelir sertleşme olur 30sn filan dedi . Braxton hicks
Gizemihsan Midwife10 evet bazen karnım taş gibi oluyo benim de hatta geçen acile gittim çünkü bütün gece karnım taş gibiydi doktor gayet iyi bi sıkıntı yok dedi.
Midwife10 Gizemihsan bu haftalardan sonra olur dedi doktor bana da hani düzenli artmadıkça doğum ağrısı değildir dedi. Ben az önce tuvalete gittim baskı geçti 😅😅😅 tuvaletten kaynaklıymış . Ay iyice delirdim ya cidden herşeyden bir şey çıkarıyorum
Midwife10 Gizemihsan az kaldı hedeflerimiz 32-34-36 inşallah canım 🤲🏻 her geçen güne saate bin şükür 🥹❤️
Gizemihsan Midwife10 iyiyim canım bebek bazen baskı yapıyo onun dışında belli bir şeyim yok sen nasıl oldun
Midwife10 Gizemihsan bende aynı ya dün kasılma oldu bir kaç kez nst de 30larda çıktı 3 kere ama dünden sonra bidaha olmadı hunileşme devam zaten. Doktor yatcan diyor aynı şeyler işte 😕