matmazellayy Rozalii-67 tabi şimdi naz da yapıyorum 😂 oh ne güzel bak eş çok önemli böyle düşünmeleri insanı çok mutlu ediyor bazıları bu konuda çok tuhaf illa erkek diyenler var sanki kendileri yapıyor gibi tövbe
Rozalii-67 matmazellayy kesinlikle ya aklım ermiyor sanki erkek olunca başları göğe erecek Allah Islah etsin
matmazellayy Rozalii-67 Valla bende anlamıyorum hayırlı evlat eylesin rabbim eli ayağı düzgün olsun yeterli nice çocuğu olmayan insan var çok düşüncesizler bazıları
Lorinnn AylinKaraman bende iki hafta sonra gideceğim 23 de doktor 21 de giidebilirsin demişti sanırım en don 24 hafta oluyor sağlıkla gelsin sizinde bebeğiniz 🙏
matmazellayy Rozalii-67 yok ben evlenince çatladım nedense hamilelikte ekstra çatlarım diye düşünüyorum daha almadım sen kullanıyor musun
Rozalii-67 matmazellayy evet bio oil pembe bir kutu var onu kullanıyorum etkisi var bacaklarımda vardı sanki hafif etkisi var
Mercan10 Ad234sbk doktorunuza sorun üçüncü ilaça başlayın derim demekki iki gece atıyosanız kesmiyodur
MutluAnne04 fatos2309 Allah ın hediyesi demek eşim çok istedi ilk çocuğumuz ilk deneyimimiz olucak eşimi kıramadım çokta beğendiğim isimdi nasip oldu birden aklımıza gelmişti o anlamını öğrenince işaret mi dedik acaba bu tesadüf değil dedik😂💗
Ervam01 Mekklc Bende yere oturup kalkarken çok zorlanıyorum sanırım biraz bebeğin pozisyonundan dolayı oluyor birazda🥺 sizin cinsiyetiniz ne
Mekklc Ervam01 Oğlumuz olucak inşallah 😍💙 aşırı yukarıda yaramaz minik yukardan aşağı inmiyor eğilince midem çok bulanıyor yukarıda olduğu için
Mltm18 matmazellayy çok yoğun mide bulantısı yaşıyorum doktorum prilam adında ilaç verdi koku hassasiyeti çok yoğun
matmazellayy Mltm18 Bana vermedi bende senin gibi çok koku alıyorum sabah ve gece bulantı kusma gün içinde bulantılarım aşırı oluyor bende yazdırsam çok iyi olur evimde bir kap yemek pişiremez oldum