matmazellayy Rozalii-67 Bebişlerimizi görünce unuturuz hepsini korku falan kalmaz motive ederim ben seni 😂
Rozalii-67 matmazellayy ayy insAllah gerçekten unuturum kendime hiç güvenmiyorum acıya dayanıklı biri deilim 😂
matmazellayy Rozalii-67 Bak burda ne formlar okudum korkup en kolay doğumu yapanlar inşaAllah sende öyle olursun kuşum öyle düşün 😘
Rozalii-67 matmazellayy kocamdan hem hamilelik hem doğum hediyesi bekliyorum 😂 kız pardon yanlış yazdım 21 yaşımdayım 22 olucam vala kocam dedi yıl sonu doğum günün 23 olucan kafam gitti vala 22 oluyorum şimdi fark ettim
matmazellayy Rozalii-67 Bende Bekliyorum doğumda kocaman çiçek almazsan gelme diyorum eşim hiç sürpriz insanı değil ben hep ona yaparım bende hatırlatıyorum şimdiden 😄😄
bebisliozlem Rozalii-67 ben kocama söylemeden istediğim telefonu aldı bana hem hamilelik hemde evlilik yıldönümü hediyesi olarak 😂 o arada bir de araba denk geldi, arabamızı aldık Bu yıl şanslıyım darısı sizin başınıza 😂🙏🤗
Rozalii-67 matmazellayy oh iyi bari benimde eşim öyle sağlıklı hayırlı olsun kız erkek farketmez diyor
matmazellayy Rozalii-67 tabi şimdi naz da yapıyorum 😂 oh ne güzel bak eş çok önemli böyle düşünmeleri insanı çok mutlu ediyor bazıları bu konuda çok tuhaf illa erkek diyenler var sanki kendileri yapıyor gibi tövbe