minnos1mom Aysenurmomy ben çok yaşadım çok şükür yeni yeni iyileştim ama haftaya tahlilimde ne çıkar bilmiyorum
Pamuk PNZ 4 kere antibiyotik kullandım.3 gün iğne kullandım en son hafta sonu.Bakalim sonuç ne çıkacak.
Guzelanne3435 Vargnesr tam henüz hissetmiyorum bazen elimi kasik bölgesine koyunca bisey toplanır gbi oluyor biseyler ☺️
Zynp12 Hayal23455 hayır goremedik karından baktı ultrasyonla Dr keseyi gördü ama bebek gorunmedi vajinal ultrason ile bakalım dedi ben istemedim yarın tekrar gideceğim bakalım korkuyorum ya boş gebelikse diye 7 yıl sonra bu duyguyu yaşıyorum nice tedaviler uyguladık aşılama yaptık tutmadı tam tüp bebek tedavisine baslayacaktik bu ay evde testle öğrendim
gozdexx Nur-ay91 bebekten bebeğe değişir tabiki biz 6+4’te çok zor duyduk sesini bir ay sonra tekrar kontrole gitmemi söyledi
Butflowersgirl fatos2404 benim de 5 yaşında oğlum var bu ikinci gebeliğim rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin
Zynp12 gozdexx anladım bende geçen hafta tam 6 haftalıkken gittim karından baktı sadece keseyi gördü vajinal ultrason ile bakalım dedi ben istemedim siz vajinal baktirdiniz mi acaba korkuyorum birazda ya boş gebelikse diye 🥺
gozdexx Zynp12 bende vajinal konusu açılmadı ama korkmak için çok erken henüz çok küçük inşallah ilerleyen haftalarda sesini duyarsınız 🙏🏻
edaveli Merhaba bende 33+1. Bir hafta geriden gelme durumu var Çarşamba perinatoloji doktoru görecek nasipse. Sizlerde durumlar nasıl🌸
minnos1mom PNZ evet bende çok oldu mandalina yedim C vitamini olduğu için sonra sıfırlandı enfeksiyonum bir de eşimizle birliktelikten bulaşıyor diye düşünüyorum eşim şimdi korunuyor çok şükür enfeksiyonlarımı atlattım bende çok sık oluyordu korunmadan önce
Aysenurmomy 10+1 ❤️Baş ağrısı ve nefes alamama sorunu çok yaşadım . Daha yeni idrar testi ve idrar kültürü testi yaptırdım ve maalesef enfeksiyon çıktı 🥺Sanırım antibiyotik kullanmam gerekiyor , siz de böyle sorunlar yaşıyor musunuz kızlar🌸
Begovicka ilk34 kalcamda hic agrim olmadi acikcasi, benim kasiklar ve ayak altim yaa cok fena aksamlari.