gozdexx 122345 bulantı genellikte akşam saatlerinde oluyor gündüz ise çok yorgun hissediyorum günümün yarısı uyumakla geçiyor diyebilirim
PNZ 28+3 üz ıdrar yolu enfeksıyonu var antıbıotık kullanmama ragmen gıtmedı boyle bır seyle karsılasam varmı?
Pamuk PNZ 4 kere antibiyotik kullandım.3 gün iğne kullandım en son hafta sonu.Bakalim sonuç ne çıkacak.
minnos1mom PNZ evet bende çok oldu mandalina yedim C vitamini olduğu için sonra sıfırlandı enfeksiyonum bir de eşimizle birliktelikten bulaşıyor diye düşünüyorum eşim şimdi korunuyor çok şükür enfeksiyonlarımı atlattım bende çok sık oluyordu korunmadan önce
gozdexx Nur-ay91 bebekten bebeğe değişir tabiki biz 6+4’te çok zor duyduk sesini bir ay sonra tekrar kontrole gitmemi söyledi
-hatunmami Kızlarr selam bizde 11 haftalık olduk 🥺💖 hep ekşi yedim tatlıdan midem bulandı sizce cinsiyet nedir 🥴
Omurella 122345 Benim 5+6’da alttan muayenede kalp atışı duyuldu çok şanslı azınlıktayım ama zaten 7.haftada duyulması bekleniyor 9’a kadar yolu var rahat olun 🧿
Aysenurmomy Midwife10 fatos2404 fatos2404 İlk bebeğimi bekliyoruz 10+1 🥰 Sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım inş 🩷💙Kızlar idrar enfeksiyonu sorunu yaşadınız mı bu haftalarda ? fatos2404 fatos2404
minnos1mom Aysenurmomy ben çok yaşadım çok şükür yeni yeni iyileştim ama haftaya tahlilimde ne çıkar bilmiyorum
fatos2404 Aysenurmomy ben yeni tahlil verdim daha drye göstermedim ama referans dışı olduğu belli yani oğlumda da çok çekmiştim enfeksiyondan 🥺
Ulker-16 Ulker-16 minnos1mom hep uykum var😴 Birazda tansiyonum düşüyor onun dışında bi sıkıntımız yok çok şükür sizin nasıl geçiyor
Fatmadugan04 Mercan10 kız gibi dedi doktorumuz ama net değil tabi bir sonraki kontrolde kesin olur dedi☺️