Durubatuannesi 12+2 deyim 😇 12 yıl sonra minik bir sürprizleyim. Aynı haftada olanlar var mı? 3 haftadır sağ kaşık ağrım var yürürken genelde. Ve hamilelik reflüm çıktı 15 gündür diyetteyim şikayetlerim azaldı şükür
Rozalii-67 matmazellayy kız göbek var ama ne olduğu belli deil ya gaz diyorlar ama öyle bir sorunum yok anlamadm ki😂
Rozalii-67 matmazellayy valahi beni bulmazsan küserim sana 😂 bulup ben doğurdum hiç zor deil de bana amaa 😂😂
matmazellayy Rozalii-67 bana da öyle diyorlar ama herkesin aynı olmuyor benimde alt karnım çok çıkmış önceki fotoğraflarım var kıyasladım alt karnım baya var bende anlamadım 😄
Rozalii-67 matmazellayy kesinlikle sonuna kadar tam destek dua et bana yakın deilsinn cesaret almak için aynı gün doğurun bizi derdim doktora 😂😂
Rozalii-67 matmazellayy aynen benimde alt göbeğim çıkmış ama dediğim gibi ne göbeği olduğunu bilmiyorum 😂
matmazellayy Rozalii-67 Dimi olsun burdan hallederiz rabbim tüm evlat isteyenlere nasip etsin doğum yapacaklara da bizlere de kolay doğum versinnn 🥰
matmazellayy Rozalii-67 bende seviyorum birde ilk herşeyin ilki çok çok hevesliii ama belimin ağrısından anlıyorum belim çok ağrıyor dönerken uyanıyorum gece iş yaparken eğilirken de çok ağrıyor bide sabah ve gece bulantıları var bende sende de var mı
Rozalii-67 matmazellayy çok şükür bulantım sadece bir kere oldu ama ara ara belim ağrıyor ben sadece geceleri idrara gidip gelmekten yoruldum artık yarım saatte bir gidip geliyorum🤦
matmazellayy Rozalii-67 ben kilo verdim kusma bulantıdan ötürü iyiki senin o yok çok zor herşeydem tiksiniyorum
Rozalii-67 matmazellayy turşu varsa turşu ye benim bir kere oldu ara ara turşu yedim bir o iyi geldi bana