Gamzea35 Mothertea hatırlarım kesin ama şuanda uyumak hareket etmek çok zor olduğu için özlenmez gibi geliyor sanırım😀
Mothertea Gamzea35 orası öyle gerçekten ben sabahlıyorum mesela artık alıstım midem yanıyor yatamıyorum çarpıntım oluyor anemim var kanım düşük demirim düşük annelik cok tuhaf bir his gerçekten 🥰
Gamzea35 Mothertea Allah hepimizi korusun inşallah gerçekten zor ama en güzel duygu bir çok duyguyu aynı anda yaşatması çok değişikti gerçekten 🤷♀️
December dugme_24 şekeriniz çok mu yüksek ? Bende de 28. Haftada şeker çıktı 34 te tekrar ölçtük şeker düşmüştü. Doğum tarihini 38 e verdi benim doktorum. Sizin şekeriniz kaç çıkıyor?
dugme_24 December benim diyet yapmama rağmen düşmüyor 172 çıktı az önce tokluk şekerim 38’i bekleyemeyiz dedi doktorum
Rozalii-67 matmazellayy önce sen doğur ben senden cesaret alıyım doğururum ya benimde ilk çok korkuyorum ayaklarım uyuşuyor ameliyatı dikiş diyince😂
matmazellayy Rozalii-67 Aa benimde ilk ama ben korkmuyorum puan sende bozma psikolojini sonunu düşün yavrunu alıcaksın kucağına neyse senden önce doğurursam motive ederim seni 😂😂
Rozalii-67 matmazellayy valahi beni bulmazsan küserim sana 😂 bulup ben doğurdum hiç zor deil de bana amaa 😂😂