Rabia06 Kızlar 26+5 Günlügüm Birden Kilo almaya Başladım Ya Nefesim Çok Daralıyo Sizdede varmı bu durum Canlar Valla Allah yardımcımız olsun 🤗inşallah Özelikle Midemde Yaniyo 😓 Ya Ablamda Vitaminim Hiç Yok diye Çabuk kilo alıyosun Diyo 😩
Erham Rabia06 ben 15 haftada 5 kilo aldım dr kızdı diyetisyen başlayacağım:)) hamileyim ve diyetistmyene gideceğim çok komik yaaa
Bugraefekan Ben 22 5 haftalıkken gittim 491gram dedi iyi dedi ama bana sanki az gibi geldi 700 gram çok duydum bu haftada
Rabia06 Bugraefekan bende perşembe gittim tam 1 kilo dedi canım doktorum sen yine iyi almişsin Ben birden aldım 😩
Fadiiiik Polo üzülme yanlız değilsin 🙋🏾♀️ bende tam 12 kilo almışşım 😂 sağlıkları yerinde olsun da miniklerin onları veririz geri inşallah ☺️
Rabia06 Polo valla ben ilk kızımda 18 kg aldm bundada 8 bakalm daha çok vaktim var inşallah almam daha çok 😩
Hanife_ Erham bende gebelik şekeri için diyetisyene gitmiştim liste yaptı verdi hiç sormuyor miden bulanıyomu ne yiyebilirsin ne yiyemezsin zaten normal halimiz değil diyete uymak çok zor
Polo Rabia06 kimisi kolay veriyo kimisi zor Emzirmeyi kullanıcam Bebek uyurken sağcam falan kendimi 😀
Erham Hanife_ benim zaten bir diyetisyenim var ayrıca çok detaylı bir kiste aliyor hastane diyetisyen değil özel diyetisyen yani neyi yiyemedigimi ne yediğimi listeliyor ve yaklaşık 10 sayfaya yakın bi detay aliyor benden
Rabia06 Polo sorma canm ben kızımdan kalan 18 kgdan 10 kilomu verdm baktm yine hamileyim piskolojiö bozldu ilk ögrendigimde ama şükür atlattım 🥰
Hanife_ Rabia06 aslında yerdim ama çok bulantım vardı yeni yeni normale dönüyorum artık alırım diye düşünüyorum bi yerden sonra mecbur alcaz bebik büyüyo