Canookii Bdolu11 bizimde son 35 belime sırtıma bazen bı sızı giriyor yatınca yön değiştirince geçiyor bunada şükür sabredelim anneler sonu selamet inşallah🤗🤗🤗🩷🩷🌸
Canookii Bdolu11 bu arada sizlerin doğum şekli belli oldu mu bizim henüz belli değil haftaya kontrol var belli olur mu sizce?
Heidihat Bdolu11 Son 45gun benimde ayaklarımin üstünde durduğunda iğne batıyor hissi geliyor arada bı sağ bacağım bı sol bacağım kasıkta değil bacak arası en cokta
Bdolu11 Heidihat Geçen haftalarda bende de bacakta uyuşma ve iğne batar gibi oluyordu ama şükür şu an bir şey yok Allah yardımcımız olsun 🙏🏼
Ebrar_65 Bdolu11 evet bayağı bir var idare ediyorum ama bulantım çok oluyor arada kusma da var baş dönmesi falan hiç geçmiyor
2_erkekannesi_ Bdolu11 son 40 , sırt ağrıları şiddetlendi , geceleri uyku desen yok Hayirlisiyla alalım kucağımıza miniklerimizi 🌸
Sevdeeez Son 37 gün kaldı bel ve sırt ağrısından uyumak çok zor tam uygun pozisyonu bulduğumda dq tuvaletim geliyor tekrar başa dönüyorum 🤦🏼♀️
Birannis Bdolu11 gidemedim ya ama ilk gün baya Bi yoğun oldu acıdı gözüm sanırım enfeksiyon kaptım biseyden şuan azaldı baya
Canookii prensesyolu625 Merhaba benim doğum şeklim henüz belli değil sizin nasıl belli oldu acaba🙋🏻♀️🙋🏻♀️🌸
prensesyolu625 Canookii ilk sezeryan olduğu için ikinciye öyle dedik ssvd çok düşündüm hem riskleri hem istenilen fiyat farkı vaz geçtim açıkçası