Bdolu11 Merhaba kızlar bizim son 30 günümüz geceler uykusuz geçiyor sırt ağrısından sizde durumlar nasıl ?
Birannis Son 31 sırt bel ağrım yok ama geceleri kaç kez uyandığımı sayamıyorum artık bir anda gözüm açılıyor yatakta döne döne sabah oluyor 2 gündür de gözümde capaklanma var akıyor Bi taraftan burnum tıkalı tıngır mıngır ilerliyoruz ☺️
Bdolu11 Birannis Dr bir şey dedi mi gözünüz için normalde hamilelikte hiç duymamıştım göz çapaklanması veya akıntı?
Birannis Bdolu11 gidemedim ya ama ilk gün baya Bi yoğun oldu acıdı gözüm sanırım enfeksiyon kaptım biseyden şuan azaldı baya
Ebrar_65 Bdolu11 evet bayağı bir var idare ediyorum ama bulantım çok oluyor arada kusma da var baş dönmesi falan hiç geçmiyor
prensesyolu625 Bdolu11 uygulamada son 31diyor ama sezeryan olacağı için bir hafta da önce olacak benim ki sırtım belim çok ağrıyor yan yatmaktan yanlarım sızlıyor en iyisi yatmamak diyip kalkıyorum
Canookii prensesyolu625 Merhaba benim doğum şeklim henüz belli değil sizin nasıl belli oldu acaba🙋🏻♀️🙋🏻♀️🌸
Dygu1122 Bdolu11 son 40 bel ağrısı ayakta uzun süre duramamak yatakta dönememek acayip ağırlaştım Allahım güç kuvvet versin hepimize 🤲
Yenianneperci35 Bdolu11 merhabalar:) az kalmış maşallah🙏🏻 Bizimde 53 gün kaldı, ben de oturup kalkarken ve hele ki yatakta dönerken çok zorlanıyorum🙈 sağlıkla güzellikle kucağımıza alalım🌸🙏🏻