Xxd ElifKyncu0 çok çok sevindim. Bundan sonra hep bir arada olursunuz inşallah. İlk günden beri yağızın durumunu takip ediyordum. Şükürler olsun iyi haberlerini aldık. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah. Allah analı babalı büyütsün.
avakadominigi ElifKyncu0 biz seninle hemen hemen aynı haftalardayfık geçen hafta bende doğum yaptım salı günü taburcu oldum aklıma gelmiştin şimdi çarşamba siz de taburcu olmuşsunuz maaşallah.
elif-asil ElifKyncu0 ayy Rabbim onn hep iyi günlerini göstersin sizi hiç ayırmaan inşallah hiçbir işleme gerek kalmaz büyüdük ve geçer herşey Rabbimden om derse olur çok çok amin yagz hep İİ olsun
2cocukluu-annee ElifKyncu0 ben bile sevincten agladim okuyinca sizi dusunemiyorum.cok sevindim Rabbim sağlıklı hayırlı uzun bir ömür nasip etsin evlatlarimiza
Serap-asel ElifKyncu0 çok şükür bin şükür Allah’a hamd olsun bu gunlerı gosterdı sızlere Allah büyüktür o ne derse o olur gözümüz aydın haydı bakalım yağız annen baban seni çok özledi omları uykusuz bırakma zamanın geldi 😀
mrsmom_ ElifKyncu0 ayy merak etmistim görmemiştim bu postu çok ama çok sevindim 🥰 suan nasıl minigimiz 🥰