ElifKyncu0 Ziynet_demirkan Rize araştırma hastanesinde kaldım Rize devlet hastanesinde de kaldım bebeğim de iki. Hastanede de kaldı.
Annekuzusu38 ElifKyncu0 maşallah Allahım esirgesin rabbim size bağışlasın Yağız bir delikanlı olacak ❤️
akdogann ElifKyncu0 Maşallah gerçekten adı gibi yağız mücadeleci bir bebek inşallah daha güzel haberlerini 1.yaş gününün fotoğraflarını görürüz burda . Rabbim hepimizin evlatlarını bize bağışlasın ♥️♥️♥️
Midwife10 ElifKyncu0 bir fotoğraf bekleriz küçük beyden 🌸 çok sevindik darısı bekleyen tüm annelerimize
Mervs Gözün aydınnnnn her bebek mucizedir ama prematüre bebekler en mucize bebekler bence 🥰 yaa senin adına o kadar çok sevindimki Rabbim acılarını göstermesin güçlü bebek❤️
prematureanne02 ElifKyncu0 Çook sevindim sizin adınıza . Sağlıkla büyütün inşallah benim kızımda 24 gün önce taburcu oldu bende 23+3 te doğum yapmıştım. Biberon tutması gerçekten mucizevi birşey biz kızımla çıktığımızdan beri terapi alıyoruz çok şükür ilerleme var . Heralde sizin şansınız hemşirelerin biberon denemeleri. Bizimkiler hiç uğraşmadılar
ysmnn112 ElifKyncu0 oyyy maşallah maşallah. Çok çok sevindim. Rabbim ol der ve olur. Allahu Ekber 🤲 bu mucize değilde ne.. Rabbim sizi birbirinize bağışlasın. Yağız kuşa hayırlı sağlıklı bereketli ömürler versin 🤲💙🥹
Ebru52- ElifKyncu0 çok geçmiş olsun Annesı resmini atmak istersen mimik erkegımızı görmek isterın maşallah ona
Serenayyyyyy Çoook sevindik annesi inşallah hiç ayrılmazsınız en güzel bayramınız şimdi çok mutlu olun minik erkeği görmek isteriz ❤️
Ceroooss O kadar mutlu oldum ki sizi ilk açtığınız gönderiden beri takip ediyorum ben doğum yapalı 2.3 ay oldu ama merakımdan uygulamayı silmedim hep dua ettim şu an tüylerim diken diken oldu sağlıkla büyütün inşallah 🌸
Melike_4949 ElifKyncu0 masallah sübhanallah 💓 Rabb’im sağlıkla kucağıniza almayı kavuşmayı nasip etsin inşallah boşuna dememişler yiyecek ekmeği varsa yer diye bu da sizin sınavınızmış 🤲💞
Tatar59 ElifKyncu0 Maşallah Sübhanallah o kadar sevindim ki ❤️ Allah’ım çok mutlu çok sağlıklı bir ömür versin inşallah 🤲