2prensesannesiiii Demetrana dr artışa gayet güzel tedavi başlıcam sana dedi eşimi bekliyorum gideceğiz drun yanına 🥰🙏🏻
Demetrana 2prensesannesiiii Hadi inşallah güzel ve çok sağlıklı bir gebeliğin olsun canım kanda pıhtılaşma varsa zaten hemen başlanıyor kan sulandırıcıya benim bildiğim
Demetrana 2prensesannesiiii Bence artışta bir sıkıntı yok inşallah sağlıklıdır gebeliğin çok kurcalatma kendini olumlu düşün canım devletteki testlerin gayet iyi bence
e_blue_sky_a 2prensesannesiiii hangi gün 491di. Örneğin üç dört gün önce ise baya artmıştır gözükür. Ama dün ki bugün ki sonuç ise gözükmez vajinal bile gözükmez
2prensesannesiiii e_blue_sky_a dün akşam 491 di bugün 11 de verdim 634 çıktı dr gayet güzel tedavi başlıcam sana dedi🥰🙏🏻
Baycam 2prensesannesiiii farklı laboratuvar olduğu için farklı çıkmış olabilir 100 ve 75i aynı gün mü verdiniz
2prensesannesiiii Baycam 1 gün arayla ben devletin acilinde 100 le öğrendim lekem geldi dr gel dedi ertesi gün gittim bata baktı özelde 75 çıktı dünle bugünün artışıyla dr gayet güzel dedi tedavi başlıcak gideceğim birazdan 🙏🏻🥰
e_blue_sky_a 2prensesannesiiii e güzel artmış. Hayırlısı olsun. Daha kese gözükmez Bi kaç gün sonra gözükür 1haftaya rahat gözükür
2prensesannesiiii e_blue_sky_a kuzum bugün gördük kese rahim içine yerleşmiş çok şükür 🙏🏻 minicikti daha kese yeni oluşmaya başlamış çarşamba günü tekrar gel dedi dr ama sadece beta vereceğim🙏🏻