2prensesannesiiii Eğer sağlıklıysa yarına vajinal ultrason da olsa sağlıklı bi gebelikse kesem görünür mü ?
umrumdadegil 2prensesannesiiii şuan kesen gözükmeyebilir ama bence seninki sağlıklı gibi duruyor özeldekini görmezsek iki değer arası güzel artmış çünkü
Elif3333 2prensesannesiiii canım hiç doktora gidip strese girme 2 gün sonra tekrar kan ver en az %60 artış olmalı toplam deger 2500 leri geçince git sağlıcakla keseyi gör🥰
poyrazin_annesi28 2prensesannesiiii Çok küçük benim 5binlerdeydi öyle görünmüştü vajinalde. İnşallah sağlıklıdır 🥺🌸
Demetrana 2prensesannesiiii 5000’e yükselince kese görünüyor neden vajinal ultrasona giriyorsun biraz bekle bence üstten görünür folik asite başla
2prensesannesiiii Sumeyyealts anladım ya sağlıksız duruyor dr pazartesi tekrar gel dedi 100 75 491 ama sadece 75 olan özelde diğer ikisi 3 gün arayla verilmiş test bu şekilde 🤔 yarın tekrar kan verip drumun yanına gideceğim ama özelde vermicem devlette verip sonra sonucumla drumun yanına gideceğim
Demetrana 2prensesannesiiii Bence artışta bir sıkıntı yok inşallah sağlıklıdır gebeliğin çok kurcalatma kendini olumlu düşün canım devletteki testlerin gayet iyi bence
Baycam 2prensesannesiiii farklı laboratuvar olduğu için farklı çıkmış olabilir 100 ve 75i aynı gün mü verdiniz
2prensesannesiiii umrumdadegil yaaa inşallah amin yarın güzel haberlerle gelirim buraya inşallah 🙏🏻 🥲
Bartumommyyy Kan sonucunun yanında yazan ml ıu gibi ibareler de farklı bakın farklı hastaneden kan verdiğiniz için sonuçlar da elbette farklı çıkar inşallah sağlıklı bir gebelik olur sizin için dua edeceğim 🥰🙏🏻
2prensesannesiiii Elif3333 drum kimyasal ya da dış gebelikten şüpheleniyorda o yüzden bugün çağırdı değerim artınca gitmişken kese görünür mü dedim acaba dış gebelikte rahimde kalınlaşma olur mu ? Cuma rahmin kalınlaşmış dedi bana
2prensesannesiiii Evremo yaaaaa inşallah bişeyler görürde rahatlarım dış gebelik ya da kimyasal şüphesi var drumun
2prensesannesiiii Bartumommyyy evet gittim gayet güzel tedavi başlıcak gebeliğimde kan sulandırıcı başlamam gerekiyor kızımda öyle yapmıştık🥲🥰🙏🏻
2prensesannesiiii Demetrana dr artışa gayet güzel tedavi başlıcam sana dedi eşimi bekliyorum gideceğiz drun yanına 🥰🙏🏻