ozlemrcp76 Kalbinannesi benim ilki 18. Haftada basladi suan ikincisi onu 15.ci haftadan itibaren hissettim fakat cok deil tabiki cok tatli bir sey tukettirsem hissediyordum suan19 +3 olduk baya net hissediyorum
Omerhatice Kalbinannesi 18+2de balon patlamadmsi gibi hissettm oo hareket ediyoe diye sevindim taaki 30. Haftaya kadr 30 dan sonea anaam onlarda hareketmiymis dedim 😂😂 resmen karnımı delip cikicak gibiydi oglum dogdu hala ayni kipir kipir bi cocuk
Hilalalara Kalbinannesi 20 haftada net hissetim şuan tam 22 haftalık olduk ve sürekli maşallah fıkır fıkır kuzum 🍓👼🏻❤️
Busra37 18.haftasından sonra çok ufak belli belirsiz, 21 22.haftasından sonra daha net hissetmeye başladım😊
Dilanburak Kalbinannesi Kalbinannesi evet ultrasonda görünür ama daha çok erken şimdi ben çok az bişey hissediyorum sanki biri karnıma vurup gidiyor 😁14+3 olduk
Srylcnkya Dilanburak evwt bende öyle hissedyrum canm ama bana etraf hissedemezsn diyor ama ben hissediyorum 🤗
AyseguL01 Kalbinannesi daha 7+5 bir an önce hareket etme evrelerine gelsin kıpır kıpır hissedeyim istiyorum .😊