naneliseker_ znkara bende merakla.eksiklerm gelse de çantayı hazirlasamm diyorum zevkli şeyler ama 🥹🩷
naneliseker_ 2_erkekannesi_ evet yavaş yavaş detaylı mis oluyor :) sağlıkla gelsinler erkenden bitirmek en huzurlusu
busra3316 naneliseker_ gurbette olunca insan tek başına üşeniyor biraz ama başlamam lazım bi an önce😏 inşallah sağ Salim alırız kucaklarımıza
hulya_mry21 Kızlar devlet Hastanesi’nde pazar günü sezeryan olur mu bilginiz var mı? Kızım 21 Ocak doğumlu ikinci bebeğimi de aynı tarih istiyorum ama pazar gününe denk geliyo o günde tam 39 hafta oluyorum😊
KuzeyinAnnesi10 Ilba_34 kız sen kaç yaşındasın. Bacın sana kurban olsun inşallah aynı gün doğuruz 😂😂😂
Gayekaragoz Yarın 35. Haftaya giriyoruz. Kıyafetler yıkandı ütülendi ama daha çantalanmadı :) 7. Ayımda ev taşıdık toplu bir temizlik yapıldı bende günden güne evi temiz tutmaya çalışıyorum ne olur ne olmaz :)
Ilba_34 KuzeyinAnnesi10 enee ben büyüksün sanıyordum 😁 evet ilk bebiş benim aynen bana da yaklaştıkça bi afakanlar bi korkular geliyo sürekli bişey yok bişey yok diye kandırıyorum beynimi 😂😂
KuzeyinAnnesi10 Ilba_34 yok kız dah ufacık tefecigim 😅 evleneli 1 buçuk yıl oluyor 😅 inşallah güzel şekilde doğururuz çok merak ediyorum nasıl olacak