Nergis9724 Arkadaşlar 16 haftalık hamileyim buara çok fazla canım fast food çekiyor ve yiyorum ilk başlar da Çok sakındım yemedim ama son bir haftadır kendimi durduramıyorum bu durumu yaşıyan var mi ?
Dygu1122 Nergis9724 ben34 haftalık oldum arada hala canım çekiyor hamburgere hayır diyemiyorum mesela🙈 hala yiyorum abartmadan yediğin sürece hiç birşey olmaz canım Allahın izniyle inşallahh
Senneanlarsinya Benim de canım asırı mc istiyo ama su boykot davasına tutuyorum kendimi bakalım daha ne kadar dayanabilcem🥹🥺😂
Yaprakdokumuseverr Senneanlarsinya saloon burger çok iyi hem uygun hemde ben tadını mc donalds burger kingden daha çok beğendim
drycbc Sürekli yemediğin sürece bencede sorun olmaz bende yedim sonuçta canımız çekiyor yemeyelim mi yanii☺️
Seher_06 Gebelik sekeri tansiyon veya diyet yapmak zorunda degilsen ne olucak hamilesin sonucta nefsini körertmek için yiyebilirsin.
Aybarssmom_ Nergis9724 hayır çok şükür, salam, sosis gibi şeyler içeren yiyeceklerden olabildiğince kaçtım ama çok sevdiğim için çok canım çektiği zamanlarda da nefsini köreltecek kadar yedim. Sakınan göze çöp batar lafına inanırım birazda :)
Elifecemom Nergis9724 ben ilk hamileliğimde de yemiştim şimdi de yiyorum bence abartılmadigi sürece sorun yok 😊