Busra221 Tulipati inşallah normal olur hayırlısıyla kucağına alırsın bişey kalmamış. Doğum tecrübeni buraya yazarmısın ebeleri doğum hane falan nasıl merak ediyorum
Busra221 sedanurbelik sanmıyorum yanlışı var 3 ay önce normal 10 bindi şimdi olsun olsun 13-14 o bile düşük ihtimal
Busra221 Mensure51 hayırlı olsun sağlıkla gelsin sizinde bitmiş sayılır tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim
Fid34 Busra221 29 Kasım doğumum var bugün anestezi ile görüşmek için gittim fiyatı da söylediler . Neden yanlış ? Size daha mi uygun dediler ??
EZeynepKkAkaln Busra221 bende Asiye hanıma gidiyorum 9+6 2 hafta sonra 2li taramam var Reyhan hnmdan hayırlı sonuçlarla çıkarım inşallah 🤲🏻 Asiye hanımdan memnunum ilgili sorularını cevaplayan bir doktor
Busra221 EZeynepKkAkaln reyhan hanm hiç memnun değilim ama mecbur doktorum ona git işinde iyi dediği işin gittim
Busra221 Fid34 sizin sezeryan ondan o zaman. Şok oldum şuan ben 3 ay önce sordum normal 10 bindi. Sezeryan sormadım bile çok geldi şuan bnm ilk doğumum normal olduğu için
EZeynepKkAkaln Busra221 Asiye hanım onda yaptirmami söyledi ikili taramayı neden peki memnun kalmadınız sorun değilse