-cey-33 Dilekulgtt ben ılk gebelıkte dusuk yaptım sonra 3 ay sonra tekrar gebe kaldım çok şükür sımdı 34. Haftadayız inşallah evladımıza saglıkla kavuşmak nasıp olur 🫶🙏
Dilekulgtt -cey-33 valla cok mutlu oluyorum umutlaniyorum hem sizler adina hem kendi adima bana bu cumleler guc veriyor cok sagolun 🤲🏻
Ozr42 Ben bir kimyasal gebelik bir düşük yaşadım . Kürtaja gerek kalmadı kendiliğinden düştü. Doktor 3 ay korunun dedi 4. Ayın sonuna doğru hamile kaldım .
Dilekulgtt Ozr42 yaaa cok mutlu oldum Allahin varmis bir bildigi demekki cogu kisi sonradan gebe kaliyor 🤲🏻
Dilekulgtt Ftrhn insallah guzel haberler alirsiniz mutlaka yazin merak ediyorum bende insallah kontrolden sonra iyilesince tekrar denemek istiyorum
Ftrhn Dilekulgtt adetime 2 gün var yani cumartesi adet olmam lazım. Bugün erken gebelik testi aldım negatif 😌 ilk başta hayalet çizgi var gibi geldi ama kuruyunca bişey yoktu . Adet olacağım sanırım
e_blue_sky_a Dilekulgtt ilk adetimi olduktan sonra rahatladım iyi geldi. Sonra doktor korunmaya gerek yok dedi kal dedi. 6.ayda oldu.
edaozkyyy Dilekulgtt Eylül ayında düşük yaptım canım kimyasal gebelik geçirdim ilk gebeliğimdi doktor korunmanıza gerek yok dedi bakalım artık her şeyin hayırlısı olsun 🌸
momofmychildren edaozkyyy ben de Ekim’de kürtaj oldum kimyasal gebelikti tekrardan adet olmadan hamile kaldım darısı size olsun ♥️
Hatice0511 Dilekulgtt 2. Gebeligimi 14 mayısta düşük yaptım hiç regl olmadan hamile kaldım şuan 27 haftalik olduk çok şükür bi sıkıntımız yok