gncglozclk Gulseren_yagiz kendime aldım kargolar yolda bi lohusa takımı kaldı bedeni bilemedim de galiba bol olsun diye buyuk alırım gıbı onu da kargolar gelsin bebegi hazır edim de kendimi hallederım 😂😂😂
Sekerportakali9 Gulseren_yagiz bende 31. Haftamdayım önümüzdeki hafta hazırlayacağım artık hem kıyafetlerini hemde hastane çantamı 😊
Gulseren_yagiz Sekerportakali9 çanta için bende iki hafta falan bekliyim bari yıkayıp ütuleyip kaldırayım
gncglozclk Gulseren_yagiz hafta gectikce İnsan yoruluyor vallaha zor oluyor diyorlar ya cidden oyle 😂
Buseerdem1 Mia0121 bende ayni 33 haftalik olduk daha kıyafetler yikanacak ev dip bucak temizlenecek 😂 alıp yatagin altına attığım 4 5 poşet kıyafet vs yerleşecek dolabına ama ben hala geziyorum 😂
gulcanak02_ Gulseren_yagiz ben 35 haftadayım yeni hazırladım hala eksiğim var eksik dediğim bir kaç şey yıkanıp eklenicek mesela hastane çıkışı yaptırdım biraz sona kaldı isme karar veremediğimiz için daha gelmedi işte kahve çikolata falan alıp koymayı düşünüyorum sonlara doğru tamamen hazırlayıp artık kapatırım☺️
Baahar4549 Gulseren_yagiz 29. Haftada başladım 33. Haftada çanta, kıyafetler, temizlik anca bitti. Bu 1 ayda eşimle ben ayrı ayrı hastalandık araya yatılı misafir girdi vs vs çok gereksiz uzadı.
tugba_2365 Gulseren_yagiz bence hazırla zaten o bitmeyecek, valizi açıp ekleme yapıp duracaksın. Hazırlayıp kapının önüne koymak da inanılmaz bir rahatlık veriyor insana kafa olarak, gidip gidip bakardim ben 🥲
Melike_4949 Gulseren_yagiz bence hazırla 32 de falan hazırladım iyiki hazırladım şuan bebeğim o kadar Baskı yapiyorki yürümek çok zor oluyor benim için kendim için bir kaç eksık var onları alicam bebeğe bez alicam emzik biberon falan ondan sonra birşey kalmıyor
Dilarademiryurek 29.haftamdayım şuna bugün başladım yıkadım astım kurumasını bekliyorum ama o bile aşırı yordu beni ileri haftalarımda asla yapamazmışım