Gulseren_yagiz Kızlar 30. Haftaya girdim bugün alışverişini yaptım çantasını falan hazırlamak için erken mi acaba
Bimiyendis Gulseren_yagiz 30 da ben her şeyini çoktan tamamlamıştım. 32 de de hastane çantasını hazırlayacağım. Mama tabağından bardağına kadar her şeyi var şuan. Bence erken değil. Hele hele enflasyon yüzünden sürekli fiyatların arttığını da düşünürsek geç bile kalmışsınız 😂
Aaa122 Gulseren_yagiz 34. Hafta da hazırladım yani bebeğin hazırladım kendimin daha tam hazırlamadım ya zaten 2 pijama depend koyacam çorap falan işte onlar da gideceğim gün koyarım
Ozge4154 Ben 28 de hazırladım erken doğum riski olduğu için ama 30 ideal bence risk olmasaydı 30da hazırlardım sonradan hiç halin olmuyor nefes nefese kalıyorsun 😂🥰
Gulseren_yagiz Mia0121 Ay bende ilkinde sanırım sizin gibiydim ikinci doğumum olacak ilki çok geç hazırladım sanki Ay ama hatırlayamıyorum 30 erken mi bilmiyorum zaten cumartesi günü utuye arkadaşım yardıma gelecek ben bu hafta yıka kurut onlarla uğraşırım 😀
December Mia0121 hemen hazirlamalisiniz 36. Haftadan bildiriyorum. Elim kolum kalkmıyor yuruyemiyorum bile. İlerleyen donemler çok ağır geciyor 🙄
Buseerdem1 Mia0121 bende ayni 33 haftalik olduk daha kıyafetler yikanacak ev dip bucak temizlenecek 😂 alıp yatagin altına attığım 4 5 poşet kıyafet vs yerleşecek dolabına ama ben hala geziyorum 😂
Gulseren_yagiz Bimiyendis Ay benim ikinci o yüzden ilkinden kalan çok şey var cinsiyette aynı ama ilk doğumda neyi ne zaman yaptığımı bir türlü hatırlayamıyorum alt tarafı 3 sene geçti 😀
Gulseren_yagiz Ozge4154 arkadaşım gelecek cumartesi inşallah ütü için yardıma bir tane de üç yaşında oğlum var onunla zor olabilir tek başıma 😀
Ozge4154 Gulseren_yagiz evet banada arkadaşımla ablam gelmıstı sonra yine bişeyler aldım oturdudıgım yerden yavaş yavaş yaptım 😄
Mercimeek Gulseren_yagiz bende 29 haftalığım kuzum bugün yaptım alışverişi annemler aldıklarını getirecek hafta sonu haftaya bende yıka ütüle yapacağım daha da ağırlaşmak istemiyorum birde benim kasılmalarım var maalesef
e_blue_sky_a Mercimeek ben de 27yim. Hersey yolunda oysa; ama ben de kasılıyorum. Yürüyünce, iş yapınca. Karnın alt bölgesinde. Sizin nerde oluyor veya doktor normal mi dedi
Gulseren_yagiz Mercimeek benim de hafta sonu arkadaşım gelecek onunla beraber ütüyü halledeceğiz zorunlu sezeryan olacağım için günü de belli 3 yaşında da oğlum var agirlastiktan sonra hem onunla uğraşıp hem hazırlık yapmak zor olacak benim için 🌸🌸
Gulseren_yagiz Mercimeek Ay bana 26 ocak uygun dedi doktorum iki hafta sonra kontrolüm var net olarak o zaman konuşuruz dedi hem hastaneyi hem günü tamamen konuşuruz dedi ama 25 yada 26 ocak için gün verebilirim demişti 🌸🌸
gncglozclk Gulseren_yagiz 32 deyim daha dun yıkayıp utuledım 2 gunde anam agladı dedım zormus 😂 bence yap daha kendim varım canta hazır degıl bebek tamam ben kaldım onu da haftaya yaparım 😂