Ezo-masum Selinnnce benim 5 gün var erken gebelik testi aldım yarın yapmayı planlıyorum dayanamıcam😁geçen ay kimyasal yaşadım göğüslerim çok hassastı kasım ağrım vardı bu ay hiç biri yok ama genede bir umut işte.inşAllah bekleyen herkez hamiledir❤️
damlaaYakar Selinnnce cnım merhaba buqün kan tahlili verdim hcg 25 çıktı pozitif 🙊 🥰 ama korkularım var hâla sevinemiyorum hayırlısı olsun 🤗
Syd34 damlaaYakar canım idrar testinde negatif çıktı demiştin dimi bi kaç önce çok sevindim pozitif olmasına geç döllenme mi acaba
Kubra66 Selinnnce damlaaYakar yaa insallahh sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın çok sevindm adina insallah bu sefer kalır sendee😘😍😍😍
Ezo-masum Selinnnce cnm geçen ay negatif ti buralarda dolaştıkça daha çok moralim bozul ak diye silmiştim formu az önce test yaptım pozitif ama ilk ay da kimyasal geçirdiğim için beklicem adetim 10 gün geçsin
Mlke damlaaYakar canım iki gündür aklımdasın nasılsın 😊 çok sevinmiştim aklımdasın dua ediyorum sanada 🙏
damlaaYakar Selinnnce merhaba canım 🤗şimdilik qüzel qidiyor 1 hafta sonra keseyi görcez insallah sen naptın ?
Selinnnce damlaaYakar ay ne guzelll canim benim Allah saglik versin her ikinizede. Ben regl oldum coktan 🙄🙄
damlaaYakar Selinnnce canım ben Düşük yaptım 😢 rahim filmi genetik testler yaptırıyoruz şuan araştırılıyor 3.oldu bu malesef hayırlısı böyleymiş
Selinnnce damlaaYakar yaaa canim cok uzuldum😔😔😔 neden oldu acaba ya ne diyelimki Allahtan hayirlisini istedik hep demek hayirlisi buymus senin icinde. Ins sonuclardada kotu bisi cikmaz. Cok gecmis olsun cokkk lutfen kendni uzme. Hayirlisi buymus de
Bitterinannesi İyi aksamlar hanimlar benimde adetime 4 gun kaldi bazen belirtiler oluor bazen zink diye kesiliyor her yerde gogus hassasiyeti yaziyor ama bende hic yok bazi belirtiker oluyor kayboluyor yerine yenileri geliyor psikolojik mi degil mi bilmiyorum bu ay ilk denememiz yine de stres oluyorum 🙄 sanirim yarin test yapacagim sizce yapmali miyim ?
Beyazlale Merhaba canlar ben de iki tane düşük yaptim bu ay doktorum izin vermisti denedik adetime bes gun dayanamiycam yarin kan testi yapicam bakalim ne cikicak 🤷
Ezo-masum damlaaYakar cnm ne oldu durumun benim geçen ay negatif ti.az önce yaptım pozitif bende çok sevinmek istemiyorum beklicem