Sidelya Selinnnce ben de öyleyim hep bakıyorum😅 bide bu aralar akıntı kovalıyorum 😂 yumurtlama dönemim dışında 2 kere yoğun kıvamlı akıntım oldu sevindim hemen 😅
Mdmdkndbhrye Selinnnce merhaba canım ben bugun doktora gıttım ustune gormussum normal adet gordum 5 gun bu ay olmadım daha dun adet gunumdu cocuk 4 haftalık olması gerekıyorken 5 haftalık cıktı yanı adet oldum cocuk yok demeyın aklınızın bı kosesınde dursun buda 👌🏻😘
Sidelya Mlke benim geçen ay da göğüs hassasiyetim çok olmuştu ben ondan anlayamam 😔 benim de göğüslerim küçük ama geçen ay aşırı ağrımıştı acımıştı umutlanmıştım ama malesef yoktu. Bakalım bu ay var mı. Gerçi bende küçük küçük kist varmış belki o engeldir 🙄
Mlke Sidelya anladım canım inşallah vardir🙏 bendede miyomlar var biyopsi dahi oldum hatta kuzenim de kitle var3. Ye hamile doktoru emzirmek iyi gelir kaybolurlar dedi ve baya azaldı kuculduler 🤗
Ezo-masum Selinnnce benim 5 gün var erken gebelik testi aldım yarın yapmayı planlıyorum dayanamıcam😁geçen ay kimyasal yaşadım göğüslerim çok hassastı kasım ağrım vardı bu ay hiç biri yok ama genede bir umut işte.inşAllah bekleyen herkez hamiledir❤️
damlaaYakar Selinnnce cnım merhaba buqün kan tahlili verdim hcg 25 çıktı pozitif 🙊 🥰 ama korkularım var hâla sevinemiyorum hayırlısı olsun 🤗
Syd34 damlaaYakar canım idrar testinde negatif çıktı demiştin dimi bi kaç önce çok sevindim pozitif olmasına geç döllenme mi acaba
Kubra66 Selinnnce damlaaYakar yaa insallahh sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın çok sevindm adina insallah bu sefer kalır sendee😘😍😍😍
Ezo-masum Selinnnce cnm geçen ay negatif ti buralarda dolaştıkça daha çok moralim bozul ak diye silmiştim formu az önce test yaptım pozitif ama ilk ay da kimyasal geçirdiğim için beklicem adetim 10 gün geçsin
Mlke damlaaYakar canım iki gündür aklımdasın nasılsın 😊 çok sevinmiştim aklımdasın dua ediyorum sanada 🙏
damlaaYakar Selinnnce merhaba canım 🤗şimdilik qüzel qidiyor 1 hafta sonra keseyi görcez insallah sen naptın ?
Selinnnce damlaaYakar ay ne guzelll canim benim Allah saglik versin her ikinizede. Ben regl oldum coktan 🙄🙄
damlaaYakar Selinnnce canım ben Düşük yaptım 😢 rahim filmi genetik testler yaptırıyoruz şuan araştırılıyor 3.oldu bu malesef hayırlısı böyleymiş
Selinnnce damlaaYakar yaaa canim cok uzuldum😔😔😔 neden oldu acaba ya ne diyelimki Allahtan hayirlisini istedik hep demek hayirlisi buymus senin icinde. Ins sonuclardada kotu bisi cikmaz. Cok gecmis olsun cokkk lutfen kendni uzme. Hayirlisi buymus de