Oykummm Gkhnm97 ama yerleşme kanaması ağrı olmazmış regl ye göre çok az olurmuş rengi pembe kahverengi falan oluyormuş.kan kırmızısı gelmediği sürece yazıyordu hep de sitelerinde
Oykummm Syd34 pko hiç korkulcak birley değil ayrıca yaşın çok genç eminim hızlı olur😊biz 3 senelik evliyiz 31 yaşındayım🙈ondan hızlı olmaya çalışıyorum yaş geçiyor diye.ama gerçekten stresten uzak durmaya çalış öok etkiliyor
Selinnnce Goncazafer insallah hamilesindir canim :) bendede cok belirti yok bi kasiklarim zonkluyo arada
Oykummm Selinnnce benimde gün içinde oluyor iç çanaşırımda oluyor ve çok ayakta kalırsam o zaman ıslaklık hissediyorum
Seymaemre Merhaba kızlar bebiş isteyenlere Allah nasip etsin inşallah 🌸 Başlığa istaneden yorum yapmak istedim bende 🥰 regl belirtisiyle hamişlik belirtiisii hemen hemen aynı oluyor dıyebılırım
Seymaemre Gkhnm97 kuzu yalnız koyuda geldi ama kanda geldi sadeece peçeteye ama kahverengide vardı yani 🥺
Seymaemre Syd34 başka bisile uğraş tatlım yani kendın pısman olacaksın ileride keske bu kdr takmasaydım diye... yumurtalık ve beyin aynı çalışıyor çünkü:( stres hep kötü etkiliyor
Syd34 Seymaemre aslında çok düşünmüyorum yani düşünmemek için bolca geziyorum kalabalık içine giriyorum fakat adete bi kaç gün kala başlıyor acabalar
Gkhnm97 Seymaemre canm bnmde oglen kahverengi geldi peceteyle siliyorum gelmiyor suan peki agrin sizin varmiydi adet olucagin zamanki gbi
Syd34 Oykummm yine Allah ıma şükürler olsun hap işe yaradı yumurtalarım büyüdü elbet bebiş de olur ayy olsn artık yavrum yaaa 🤲🤲