BeyzaMerveAydmr SenaaaNurrrr ben yamunayı incelmek için kullandım zayıfken hemde 😄 balenli olandan kullanmıştım çok memnun kaldım biraz pahalı ama çok kaliteli gerçekten uzun süre kullanırsınız. . Bende düşünüyorum korse almayı ama doğumum normal mi olacak sezeryanmı bilmiyorum henüz
TerapistAnne SenaaaNurrrr kızlar illaki owli falan olmasına gerek yok bence ya karnı sıkıyor mu tamam işte ne yapıyormuş ovli hücre mi yeniliyor
__mom1 Ben 40ım çıkana kadar kullanmayacağım rahim tamamen eski haline döndükten sonra kalan göbeğim için 40tan sonra kullanmayı düşünüyorum çünkü rahmi sıkıştırıp itince bence aşağı sarkar. Ve bunu hiç istemem 😣
KIME SenaaaNurrrr 2 kasımda doğum yaptım 4 kasımdan itibaren korse kullanıyorum sadece korseyi yıkamak için çıkarttım baya zayıfladım ve sezeryan dikiş ağrılarına iyi geldi oturup kalkarken o kadar acımıyor korse kullanmadığımda acıyordu. Korse markası önemli değil alttan çıtçıtlı ve bel korsesi olsun herhangi bir kolu ya da geçmeli modeller olmasın
K-Canseven Melike_4949 Evet takabilirsiniz. Organlarınızı yukarı tarafa çekecek şekilde takabilirsiniz. You to be ‘de videolar var.
Gamzeaksam K-Canseven bende kademeli aldın cırt cırtlı olarak eczaneden aldım hem uygun fiyatı hemde çok iyi geldi bana kısa sürede rahim toparlandi normal doğum yaptım bende
K-Canseven Gamzeaksam evet benimde bel ağrım vardı. Zorunlu taktım ama çok faydasını gördüm. Çok çabuk toparlıyor yoksa göbek kalabilir.
Aselkus SenaaaNurrrr ben yamuna korseyi trendyoldan gecen hafta 250 ye almistim korse kemer diye geçiyor suan 350 tl plmus bakarsaniz eger yorumlarida cok iyiydi henüz dogum yapmadım daha
Kanalize SenaaaNurrrr hastanede cerrahi korse aldırdılar ama iki kere anca takabildim dikişlerim iyi ama karnımın içi acıyor sanki korse sıkınca, zaten hamile kalmadan önceki kiloma düştüm ama göbek var hafif ara ara takmaya çalışacağım
Betul-0 SenaaaNurrrr sezeryan doğum yaptım doktorum 18. Gün kullanmaya baslamami söyledi 18. Gün giydim 2. Gün yaram açıldı Ağustos ayında kullandım doktorum sıcakta terleyip pişirmiş oda açılmış kullanma bidaha dedi kullanamadim
minimix SenaaaNurrrr arkadaşıma doktoru direk sezeryan doğumdan sonra decathlonun termal korsesini önermiş onu alacağım fiyatı 300tl gibi bişeydi 2-3 ay önce