GizemDoan Fira Bende asel Lina elisa düşünüyorum eşim tutturmuş Lavin diye ne yapcam bilmiyorum 🤦🏻♀️
Busranagme Fira asrın , biricik , birce , ilkim , beliz , nağme bunlardan biri olacak ama daha karar veremedim 🤔😀
Fira Zeynepemre yazdığınız isimler. Çok güzel çok teşekkür ederim Ben Semina düşünüyorum ama kararsızım. ☺sizce güzelmi?
Fira Ayse5838 Merhaba Semina isminin anlamı İşitme , Işık. Hurma ağacını ilk diken kızın adı. Hz. Adem in 2. kızının adı.
Dmlaa Bende Asel diye düşünüyorum ama bilemiyorum da .. Kuranda geçen başka isimler arıyorum ama daha bulamadım 🤔💕
humaninannesi61 Ben “Aişe Hüma” koyacağım İnşaAllah 🤰👶🏼 Annemin ve kayınvalidemin adı ayşe😍 Benim açımdan çok güzel oldu 😍
Minnosunannesi Damla________ücretsiz diye vurgulamışsın ya arkadaşlar analık sigortası yaptırınca özelde ücretsiz faydalanacaklarını düşündüler bence . Bide eşinden yararlananlarda boşuna yaptırmaya çalışmasın aynı hesaba gelecek zaten
TugbaKE Sinemm zeynep ela daha güzel değil mi sizce🤔yada benim etrafımdaki isim böyle diye mi bana öyle geliyo