Firdevs hanımı 1 sezaryen 1 kürtaj ve şuanda da 3. Gebeliğimin takibini yapan bir doktor olarak söyleyeyim gebelik süreçlerimin şansıdır 🙏🏻 İlk gebeliğimde bebeğimin boynunda kordon dolanması vardı ve süreci beni strese sokmadan çok güzel yönetti 👏🏻 Normal doğum istediğim için sonuna kadar destekledi, bebeği sürekli kontrol ederek ikimizi de korudu nitekim kordondan dolayı şansımızı çok zorlayamadık fakat bebeğimi kucağıma sağlıkla almama vesile oldu. Ayrıca çok korktuğum o sezaryen sonrası sürecim de ağrısız ve çok hızlı geçti 🌺 2. Gebeliğim sağlıksız bir gebelik olduğu için düşük sürecini kendim tamamlayamadım fakat bu süreçte de hep bir telefon uzağımda idi ve bir pazar akşamı saat 22:00 de kürtaj için hastaneye geldi ve tüm o zorlu süreçten kurtardı beni 🙏🏻 Şimdi 3. Gebeliğimin takibini tabi ki yine kendisi yapıyor ve bebeğimin de benim de sağlıklı olmamız için kilo, kan değerleri vs hiçbirşeyin takibini es geçmiyor ve yeterli ve gerekli olduğu kadar takviye veriyor. Ayrıca belirtmek istiyorum kanama ya da lekelenme şikayetim olmadığı sürece vajinal usg teklif etmedi hiç çünkü karından usg’ye engel bir kilom yok 😌 Özetle Firdevs Şekerci Baran gözüm kapalı güvenip kendimi ve bebeğimi emanet ettiğim dünya tatlısı bir doktordur ♥️