Scansu41 merhaba,ilk izlenimde sevmemiştim fakat iyi ki Yaşar hoca diyorum şimdi. Bu zamana kadar sorunsuz ilerlememizde büyük etkisi var. İstediğim zaman arayabiliyorum veya mesaj atabiliyorum. Anında dönüş yapıyor. İlgisi çok iyi. Muayene sürelerim yarım saatten daha az olmuyor hiç. Bebeği detaylıca gösteriyor her seferinde. 9.haftada cinsiyet tahmini yapıp doğru bilmişti.orda yakınlaşmıştık Yaşar hoca ile :) espirili güleryüzlü. Ben de panik atak ve anksiyete bozukluğu var bunu bildiği için her kontrolde ilk önce kalp atışını dinletir beni rahatlatırdı. Rahat birisi öyle hasta doktor değil de sanki yakın arkadaşını ziyarete gitmişim de gitmişken hadi bi ultrasonda bebeğe bakalım demiş gibi yaklaşımı var. Samimi ve içten. Bilgisi de bence çok iyi. Bir şey sorduğumda yapma diyorsa yapmam yap diyorsa yaparım asla sorgulamam kararını ya da araştırmam acaba doğru mu diye. Sonsuz güven veriyor yani. Çalışanları da güleryüzlü ilgililer. İstediğim zaman arayıp randevu alabiliyorum. Benim için en önemli şey ulaşabilmekti doktora. Bunu fazlasıyla karşıladılar. İkinci çocuğum olursa kesinlikle yine Yaşar hoca’ya giderim.