Frowerrbaby Ozge_55 ya Allah bağışlasın sağlıkla gelsinler inşallah bende Perşembe günü gidicem hayirlisiyla🥰
Ozge_55 Frowerrbaby amin inşallah canm allahım sağ sağlim sorunsuz kucagimza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲🤲🥰
OguzMoms Viliz Bugün 12 haftalık olduk göğüs sisligimden başka belirtim yok diyebilirim 🤣 Cuma günü kontrolüm vardı 2li tarama için kan verdim 2 hafta sonra onun sonucunu göstermeye gitcem 🥰
Merve_818181 Benimde 12+6 olduk yarın kontrolümüz var cinsiyet söyler mi acaba? Devlet hastaneleri 16. Haftaya kadar söylemiyor inşallah görür. Yarın ikili testte yapacağız ama sat değiştirecek doktor geç döllenmeden dolayı ne kadar geri gider acaba 😭
Nefay Viliz 11+3 olduk şükürler olsun sabahları mide bulantısı gün içinde kasık ağrısı bel ağrısı şöyle böyle geçiriyoruz bakalım 🫶🏻🐣
annelik_4 Jeonxx aynı haftadayız kan ilacını sağlık ocağı mı verdi yoksa doktorunuz mu bana kullan demedi 30 Aralık’ta gel ozaman başlayacağız dedi sağlık ocağındaki doktor
melisinmutfakblogu Viliz 11+3 bol mide bulantısı kusma iştahszlk kilolu gebe olduğum için 10 kg verdim ikili testi ilk bebegmde de yaptrmadm şimdide yaptrmycam rabbimden gelen kabulümdr
Seyma10 Cinsiyet söyleyenler özele mi gidiyo yoksa devlet hastahanesi mi , ben gittiğimde tam 12 haftalıktık daha görünmez dedi bakmadı özele gitsem söyler mi sizce
Amine_Sultan Seyma10 benimde 13. haftam geçen hafta gittim devlete sordum daha erken dedi ama özele giden arkadaşlarım öğreniyor devlet hastanelerinde önlem almak için cinsiyeti 4 ay dolmadan söylemediklerini duydum ne kadar doğru bilmiyorum bu hafta içinde özel hastaneye gidicem doktor araştırıyorum
Veybil Fatmac en son 1 ay önce gitmiştim kontrole bide bugun gidicem bakalım nasıl çok merak ediyorum
Fatmac Veybil 9 haftalıkken gittim bende böyle küçücük bir şeydi şimdi bende çok merak ediyorum ☺️☺️ yarın gideceğim ben kontrole