Banyo yapmak hamilelikte
Sevil1996 23 haftalık hamam gibi duşa girerim 😃😃 zararlımiymis
Sevil1996 Sıcak suyun ne zararı olabilir ? Böyle herşeyi düşünürseniz 9 ay geçmez kışın mecbur sıcak suyla duş alıyoruz yoksa hepimiz zatürre oluruz değil mi ?
Sevil1996 hamama girmediğin, buhar banyosu yapmadığın sıcak suyun altında ‘saatlerce’ kalmadığın sürece bir şey olmaz.
AzcikMantikliOlun teşlekğr ederim 🥰
Gamzecanpolat hanımefendi ılık suyu alınması gerekiyor neden zatüre olasınız sıcak duş önerilmiyor bununla alakalı birçok makale okudum. Bilginiz yoksa yorım yapmayın özellikle şu ben kaynar suyla oluyorum, buhar altında oluyorum yorumları gerçekten çok bilinçsizce birimizin başına gelmeyen diğerinin gelmeyeceğini göstermez. Herkes önlemini almalı.
ravzae Hanfendi bilgim olmadığını nereden biliyorsun ? Bende doktoruma sordum üstelik çok yakın arkadaşımın eşi jinekolog merak etme bir siz bilmiyorsunuz 👍 bizde sorup soruşturuyoruz birşeyleri yani üstelik kaynar suda yıkanın demedi kimse ılık su hasta edebilir dedim ben soğuk karlı memlekette oturuyorum kendi yaşadığım yere göre yorum yaptım 👍
Sevil1996 Ayrıca ergence tavırlarınızı kendinize saklayın 😉 saçmasapan üste çıkar gibi yorum yapma sizin gibilere engel atmaktan zevk alıyorum kendi kendine yaz dur aşkım nasıl olsa görmem hadi bb 😚
Gamzecanpolat pardon ben bişe dememişim
Sevil1996 korkmayın korkmayın ciddiyim ☺️❤️