Busy bilmiyorum ki İnt yazınca sormak istedim korktu m😞😞

Elifdddd o banyo beşinci boyut gibi olacak buhardan göz gözü görmeyecek yoksa ben arındığımı hissetmiyorum 🤣🤣🤣🤣

Sevil1996 ben ilk gebeliğimde hiç takmadım bu konuyu sıcak suda yıkandım suyun için de oturmuyoruz sonuçta

Sevil1996 riskli bir durumunuz yoksa sıcak suyla da alabilirsiniz. Ben almıyorum ama doktor vs yasakladığından veya sağlık açısından değil de daha çok çok sıcak su bunalttığı için alamıyorum bir şey olmaz bence dert etmeyin 🙏

Sevil1996 düşük tehliken yoksa çok kaynar olmadığı sürece yapabilirsin başında beri yıkanıyorum hatta şuan 33 deyim kaynar la da yıkanıyorum çok severim sıcak suyu bisey olmadı çok şükür rahatlatıyor

@Sevil1996 bende 6 haftalık hamileyim , hamile olduğumu bilmedim için regl olacağımı zannediyordum ağrıdan duşa girip sıcak su tutup masaj yapmıştım kasıklarıma çok şükür bişey olmadı 😂

ravzae birlez sıcak suyla banyo yaptım birdaha yapmam artık

Sevil1996 17 gün sonra doğurcam istediğim sıcaklıkta duş alıyorum. Sıcak önermeme sebepleri bunalırsınız baygınlık geçirirsiniz falan diye. Etkilemiyorsa sizi zaten problem yok alın gitsin😂

Sevil1996 Sıcak suyun ne zararı olabilir ? Böyle herşeyi düşünürseniz 9 ay geçmez kışın mecbur sıcak suyla duş alıyoruz yoksa hepimiz zatürre oluruz değil mi ?

Gamzecanpolat hanımefendi ılık suyu alınması gerekiyor neden zatüre olasınız sıcak duş önerilmiyor bununla alakalı birçok makale okudum. Bilginiz yoksa yorım yapmayın özellikle şu ben kaynar suyla oluyorum, buhar altında oluyorum yorumları gerçekten çok bilinçsizce birimizin başına gelmeyen diğerinin gelmeyeceğini göstermez. Herkes önlemini almalı.

Sevil1996 ben asla ılık suyla felan duş alamam sıcak suyla alırım hatta kaynar 😅 bence bi zararı olmaz ayrıca sıcak su kan akışını hızlandırır bence iyi bişey yani

ravzae Hanfendi bilgim olmadığını nereden biliyorsun ? Bende doktoruma sordum üstelik çok yakın arkadaşımın eşi jinekolog merak etme bir siz bilmiyorsunuz 👍 bizde sorup soruşturuyoruz birşeyleri yani üstelik kaynar suda yıkanın demedi kimse ılık su hasta edebilir dedim ben soğuk karlı memlekette oturuyorum kendi yaşadığım yere göre yorum yaptım 👍