Aybarssmom_ Melike_4949 bizim ev giriş kat kendimize ait bahçemiz var ama orda hem köpeğimiz var hemde ağaç falan var börtü böcek çok o yüzden bahçeye asmadım bebişin kıyafetlerini evde de hemen kurumaz falan dediler öyle aldık valla 🤣
Melike_4949 Aybarssmom_ ay aynısı giriş kat Bahçeli ve sobalı evim 😅 dış koridor var kapalı orda kuruttum orda kurutuyoruz hep dedim kışın nasıl olucak acaba ondan sordum kış bebeği olucagi için daha çok üşür yetmez diye korktum
ikibaloglanannesi Melike_4949 rica ederim sağlıkla kavuşun inşallah 🥰 Benim oğlum Şubat 2023 doğumlu bende 15 kısa kollu 15 uzun kollu almistim. Ama hepsini 0-3 değil 3-6 ay alın🧸
Aybarssmom_ Melike_4949 bizimkiler daha neyse şimdi böyle alalım yetmezse yine gelir alırız kafasında çıktılar durdurmasaydım daha alıyorlardı burda da okuyorum kimsede 0-3 ay o kadar yok 🤣🤣
e_blue_sky_a Melike_4949 ben beyaz uzun kolluları 5adet 0-3, 5adet de 3-6 düşünüyorum ama… sizin yeterli bence bu kadar. Renkli uzun kollu zibinlar alıyorum ayrıca tabii üst olarak giydirmek için
Melike_4949 e_blue_sky_a evet benimde sıfır kol, yarım kol var birde uzun kollu hem Beyaz hem renkli var 4 tanede tulumu var uzun kollu patikli daha büyüdükçe alırım inşallah ❤️
Melike_4949 ikibaloglanannesi amin inşallah teşekkür ederim ben çok almadım zaten çoğu gelenler o yüzden sormak istedim aliyimmi diye 6.9 ay alırım bende artık 💗 bunlar yeterli görünüyor şuan
ASE6154 Melike_4949 normal bir zaman için çok fazla ama çok kusan bebekler oluyor sürekli değiştiriyorsun yıkasanda kurumuyor falan evini sen biliyorsun, eğer kolay çamaşır kurumuyorsa iyi yapmışsın
Melike_4949 ASE6154 evet canım evim sobalı dış koridor var kapalı orda kuruturum ancak o yüzden fazla fazla olsun istiyorum mecburi yani birde kusar falan diye
ASE6154 Melike_4949 ayy sobanda şey varmı eskiden bizim evde vardı, böyle boruya taıkılan kurutmalık, çok güzel kurutuyor hızlı oluyor
Egemoms1303 ASE6154 tam bende onu dicektim 🤭 yoksa alirsın bitane daha hızlı daha güzel kurur serersin oraya 🤭
Egemoms1303 ASE6154 bende annemde kalınca orda kuruyan kıyafeti sıcacık giyiyoruz ya onu çok seviyorum 🙈 içinde pisenleri saymiyorum 🙊