Melike_4949 Kış bebeği olucak bu kadar yeterli mi ? Yani ayriyeten alt pijama ve kısa kol ,sıfır kol zibinda var yine 15 er adet onlarda
Feri123 Melike_4949 kız ben 4 tane aldım 3 tanede oglumdan kalmıştı 😂ben mi az aldım diye düşünüyorum şuan
SusamTanecigi Melike_4949 yeterli evinizin ısısını sabit tuttuktan sonra kat kat giydirmeye gerek yok zaten penye örgü yelek falan da giyer yada doğunca battaniye ye sariyoruz zaten ya sağlıkla gelsin
ms_annisko_ Umarım hepsini yenidoğan veya 0-3 ay almamışsınızdır çünkü aşırı hızlı büyüyorlar 5-6 tane yeterdi bile
Balbebek012 ms_annisko_ emin ol yetmiyor bile çiş kaka bulaşıyor terliyor kusuyor derken çok lazım oluyır
Melike_4949 Belginylmz bende hala beşli uzun kollu alalım dedim eşime 😅😅 ana yüreği 4 tanede tulumu var onlar büyük biraz 6 ay
Aybarssmom_ Benim hepsi 0-3 ay ve 20 tane falan var kaynanam öyle aldırttı 🤣🤣 zıbın uzatıcı aparatlardan aldım ne bekleyecek beni bilmiyom 🤣🤣
Melike_4949 Arkadaşlar hepsini para veripte almadım çoğu gelenler 🤗🤗 o yüzden sormak istedim extra alayimmi diye
Aybarssmom_ Melike_4949 bizim ev giriş kat kendimize ait bahçemiz var ama orda hem köpeğimiz var hemde ağaç falan var börtü böcek çok o yüzden bahçeye asmadım bebişin kıyafetlerini evde de hemen kurumaz falan dediler öyle aldık valla 🤣
Melike_4949 Feri123 canım benim evim sobalı o yüzden bilemedim yeter mi diye soğuk olursa falan ondan yoksa yeter