Klcrn prensesannesi_2227 hemen çıkan bi 4 5haftalık oluyor geç çıkan yeni oluyor 2 3haftalık gibi 5dk sonra çıkan çizgi geçersiz diye birşeyi ilk defa sizden duyuyorum benim ilk gebeliğimde nerdeyse 15 20 dk.sürdü ve şimdi 18aylık bu gebeliğimdede hemen çıktı çizgi 5haftalıktı şimdi 7
prensesannesi_2227 Klcrn vala bnde 3 aydır denıyordum gebe kalamypdum hatta 6 test aldm 3 erken 3 kaset helpı poztfdı kanda ckmyodu adet olyodm 2 gun sonra bana hemsıre oyle drdı 5dk sonrası yanlıs drmıstı oyuzden oyle dedım kuruma çizgisi olyoms
NovaVina_ Ayshababy bende almanyadayim 🥹 burada hayalet cizgi goruluyor. Bence beta takibinizi evde yapmaya calisin 🌸🧿
Ayshababy NovaVina_ korkuyorum yine yalan cizgidir bi kaç gün sonra tekrarlarim almanyayin neresindesin
prensesannesi_2227 Ayshababy 1 gun sonra yada 2 gun sonra tekrarlayın beta ıdrarda 2 katına cıktıgı için net cıkar varsa zaten ıns hayırlısı olur hakkınzda
NovaVina_ Ayshababy yarin sabah ilk idrarla yeniden deneyin clear blue alin erken gebelik ya da dijital olanindan. Dm’ler de var.
mombarbie_ Ayshababy bende böyle öğrendim üstteki ilk öğrendiğim test beta 23 alttaki 1 gün sonra yaptım koyulasma varmi diye
1prensesannesi__ Ayshababy kuruma cizgisinde su tutunca gitmiyo canim bende test yapmistim kuruma cizgisi cikti su tuttum gecmedi ama adet gördüm
Ayshababy 1prensesannesi__ cizgi yaptim gibi çıktı canım ama ben inanmadim test bozuktur dedim 10 gün önce bitti adetim arkadaşıma gosterdimde idrarda fazla tutmuşun dedi