11w ikiz gebeyim felaket derecede miğde yanmam oluyor sizlerin ne zaman başladı nasıl çare buldunuz
Mide yanması 🙄🙄
Soğuk süt iç canım birde doktorum bana gaviscon şurup yazmıştı iyide geldi ama sen doktoruna danış bi
Durdaneunl başın yüksekte kalsın o şekilde yat canım göğüs kısmından itibaren yüksekte kalsın çok etkili oluyor
Tesadüfen yedıgım sarı leblebıler yanmayı hemen gecırdı. Denemelısınız mutlaka. Netden arastırdıgımda mıde suyunu emdıgı ıcın mıde agrılarımda yanmalarına ıyı geluyrms
Durdaneunl maden suyu içerdim hamileyken mide yanmama iyi geliyorduu
Peki erken mi miğde yanması başlaması için maden suyu içiyorum evet bi nebze rahatlatıyor
Ozge_77 yanma başladıgı zaman mı tüketiyorsunuz öncesinde gün içinde mi yani ara ara tüketiyordunuz
34+3 deyim benimde o haftalarda vardı şu an 3 e katladı diyebilirim gaviscon şurup verdi doktorum onu kullanıyorum ve günde 2 adet maden suyu içiyorum rahatlatıyor baya
Durdaneunl bende ikizlerde doğurana kadar öyleydim bi tek gaviscon şurup ve rennie hap geçiriyordu sürekli kullanıyordum
- Düzenlendi
Durdaneunl 2 aydır her mide yanmasını 2 kaşık tahin yiyerek gideriyorum çok iyi geliyo hemen 5 dk da kesiyo
Başka bir postta bunu konuşuyorduk bı kaç saat önce sanırım gebeliklerin genelinde var 36. haftadayım hala devam ediyor mide yanmalarım ve mümkün olduğunca bunları uyguluyorum iyi geliyor en azından şiddetlendirmiyor en başta yeşil elma kesinlikle işe yarıyor mutlaka deneyin.
Eğilip kalkma durumunda mideyi sıkıştırarak eğilip kalkmayın asitli kafeinli yiyecek içecek tüketmeyin ve uzanırken yatarken kafanız vücudunuzdan bir tık yüksek kalsın geçmiş olsun 🌸
Durdaneunl yanma hissi oluştgu anda yiyorum ve ardndan gcıyo hmn