fatos2404 umrumdadegil aman boşversene onu da o zaman düşünürüm şimdi hiç onun derdine düşemem benim gazım bana yetiyor zaten 😂
Mevlude_Sahin umrumdadegil 26+4 haftalık gebeyim en başından beri böyleyim aslında ama son 1 haftadır tamamen ağırım. Yürüyemiyorum elim ayağım titriyor boşalıyor bayılacak gibi oluyorum mide yanmalarım, ayak ağrılarım da cabası. Birde 18 aylık bebeğim var
e_blue_sky_a umrumdadegil umarım sağlıkla sıhatle son aylar da geçer biter alırız kucağımıza ne diyim….
Senemyldrm umrumdadegil düzenli yürüyüş yapıyordum iyi gidiyorduk 28.haftamda erken doğum riskim olunca sürekli yattİm au an 31. Haftadayım kendimi çok ağır hissediyorum
Mevlude_Sahin umrumdadegil Tansiyonuma sık sık bakıyorum ama normal gözüküyor. Erken hafta gebelik şekerim çıktı o desem ilk gebeliğimde de vardı anlamadım cidden, haftaiçi tahlil sonuçları için doktoruma gidicem tekrar durumu anlatıcam bakalım
umrumdadegil fatos2404 ay baskıdan ilerde yanlış yerlerde çıkmasın da😂😂 ben bazen altıma işersem dışarda diye korkuyorum zor yetişiyorum 😂😂
e_blue_sky_a umrumdadegil valla Bi sağ üst yan taraftan hareket geliyor; Bi alt taraftan mesanenin ordan ki bu da lavaboda oturmama sebep oluyor 😀 bilmiyorum ki bu hareketlerin hangisi eller hangisi ayaklar.. Bu hafta gideceğiz bakalım
Senemyldrm umrumdadegil günde en az yarım saat yürüyordum iyi geliyordu ana artık yasak ağrım oluyor diye 😏 bi anda sistim
fatos2404 umrumdadegil o ayrı bela zaten normal hayatında bile sık idrara çıkan bi insanım gebelikte seyyar tuvalet falan mı yapsam diye düşünüyorum mübarek az biraz içerde kal yok ne gazım duruyor ne idrarım 😂🥺
umrumdadegil fatos2404 aynen öyle anne olmak çok zormuş daha hamilelikta anlamaya başlıyor insan 🥲 senin ilk gebelik mi
Gamzeazem umrumdadegil 34 den sonra bi anda hiçbir iş yapamaz oldumm yerimden bile kalkamıyorum nefes almak zorlaştı yemek yiyemiyorum çok fena oldum bir an önce sağlıkla doğurmak istiyorum hiç rahat değilim 🥺
fatos2404 umrumdadegil yok canım 5 yaşında bir oğlum var buda sürpriz oldu öğrendiğimde 6+4 olmuş bile kerata 😂
umrumdadegil e_blue_sky_a makat gelişi mi acaba 😅 onu bende anlamıyorum el mi kafamı neresi😅 gidince sor bakalım baş aşağı mı yoksa ayaklar mı aşağıda
Gamzeazem umrumdadegil tuhaf olanda o işte ya aşırı aktiftim hem evde hemde dışarıda ve zaten 2 yaşında bir oğlum var sayesinde durmam imkansızdı şu anki geldiğim durum çok fark ediyor kalkmaya bile zorlanıyorum