umrumdadegil fatos2404 gazın olabilir mi acaba gaz çok oluyor hamilelikte biraz fazla erken çıkmış göbeğin sanki gaz şişkinliği olabilir
fatos2404 umrumdadegil yok kız gaz oluyorda bir ilçeye yetecek kadar doğal gazı dışarı salıyorum içimde kalması pekte mümkün değil😂
Hafizebirhanim 39+5 im dha ancak agirlastigimi hissediyorum. (: ve bebegim normal bebeklere gore kilolu ve suyum cok fazla. (:
Hafizebirhanim umrumdadegil 5 kilo ile doguma gidecegim hiperaktifligimi sen düşün (: imkanin varsa kesinlikle su gebelik okuluna git ve az öz yemelisin (:
Syda78 34+3 deyim 30 dan sonra ağırlaştım ben baya herkeste değişebiliyor bu durum tabi vaktinde sağlıkla gelsin bebeğim ama artık hareket etmekte çok zorlanıyorum kasıklarımda ağrılar var belim de aynı şekilde daha ne kadar gidecek bilmiyorum🥹🫠
umrumdadegil Syda78 evet cevaplar çok farklı ama genel olarak 30 dan sonra başlamış ama bazıları da doğurmaya yakın 😂
Syda78 umrumdadegil yaa ben biraz gereğinden fazla kilo aldım hareket falan da etmedim oda etkiliyor bence 🥲
umrumdadegil Hafizebirhanim hastanenin online kursu vardı ona katıldım ama 5 ders verildi😅 nasıl hareketliliğin çalışıyor musun ondan mı yoksa kendin mi aktifsin
umrumdadegil fatos2404 hahshahahah 🤣🤣🤣🤣 ya gece gece güldürdün 😂 ondandır işte seninki salsan da inmiyor demekki o derece gazlısın😂😂
Hafizebirhanim umrumdadegil ben kendim aktifim (: hamileler diyorlar ya ben yapamıyorum annem gelsin ysrdim etsin felan ben iki hafta incesine kadar cam siliyordum (:
miniskesi umrumdadegil 33 net olarak. resmen hamilelikte yeni levela geçtim 33. haftayla beraber. meğer hamile değilmişim 33’e kadar o derece 🤷♀️😅
fatos2404 umrumdadegil arkadaşlarımın dğm günü pastama ‘nice doğal gazlı yıllara’ yazdıracak kadar gazlıyım maalesef ne yapam bilemedim şimdi 😂🤷🏻♀️
miniskesi umrumdadegil inanılmaz ama gerçekten öyle oldu. ya da bana öyle geldi bilemiyorum. hareketlerim kısıtlanmaya vs. 33’le beraber başladı öncesinde çok iyiydim :/ şuan 36’yız git gide de artıyor. hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza bebişleri 🤲