YigitPoyrazMomm 37+0 olduk çok mutluyum şu haftalara gelmek Allahım şükürler olsun😢❤ son 21 günümüz kaldı sağlıkla gel oğlum🙏👼 Oğlumla marul olduk🥬😇 Kaç haftalık oldunuz hamişlerim şafaklar gelsin🤗
Nuryg YigitPoyrazMomm benimde 37+0 ilkinde 37+5 te gelmişti oğlusum bu oglusumda insallah biraz daha durur da en azından 38. Haftaları görürüz ❤️
YigitPoyrazMomm Ne-var-be son ana kadar keyfini çıkaralım işte sağlıkla gelsinler inşallah da bende senin gibi düşünüyorum yeti gari cikiversin ordan😂❤
gokcetugumm 37+6 bende bugün cikiyorum 37den 🥰🥰 benim içinde zordu erken doğum riskim vardı bu günleri görmek güzel ama artık gelirse daha güzel olqcak 😂❤️❤️
Alralmra 36+2’den selam 38 de gün verildi hem geçsin hem yavaş ilerlesin istiyorum 🥰 son 10 gün Sağlıkla hayırla kucaklayalım hepimiz inşAllah 🤲🏻❤️
fatos2404 YigitPoyrazMomm valla iyi geçiyor aslında bulantı falan yok evi süpürüp silene kadar da hiçbişey yok ondan sonra bi bel ağrısına sarıyor beni maalesef çocuum annesinin yorulmasını istemiyor besbelli 😂🫶🏻