Zeynaaa0101 Nst de bebeğimin kalp atışı 135 ile 160 arası oluyordu ama ⅔ defa 176 ları gördü. Bu normal mi? Bide 29 haftalığım ağrım gar diye girdim olabilir mi böyle bi şey
asell13 Zeynaaa0101 benim 180 çıkıyodu son 1 hafta her gün gidiyodum oksijen veriliyodu dinleniyodum hast normale dönüyodu normal demişse bişe diyemem
Aybkm Zeynaaa0101 geçen bende bir iki defa 170 küsürleri gördüm nst yapan kişiye sorduğumda sürekli görmek sıkıntı dedi sizde sıkıntı yok dedi doktor sıkıntı yok nstde dedi
Yazmelegi_ Zeynaaa0101 bildiğim kadarıyla 160 a kadar normal sayılıyor ama tam kesin bilmiyorum bilen olursa yazar inşallah belli bir artıştan sonrası sıkıntı galiba
asell13 Zeynaaa0101 kalp atışından bahsediyorum canım doğuma 10 gün kala 180 çıkıyodu kalp atışı hergğn hastaneye gidiyodum oksijen veriliyordu dinleniyordum kalp atışı normale dönüyordu hergün gidiyordum normal dediyse dr vardır bi bildiği
Ainour_chamit Zeynaaa0101 nst bir bütün olarak okunur ve değerlendirilir 2 kere 170-180 oldu sorun var denmez eğer doktorunuza güvenmiyorsanız değiştirmenizi tavsiye ederim hasta doktor güven ilişkisi önemlidir böyle şeyleri dert edip kendinizi strese sokmayın