TugbaZmn yesildeniz Çin Rus hepsinde kız çıkıyor bazı kişilerde kız gibi dedi ama burada bir kaç kişi erkek galiba falan diyen oldu 12 haftadayız bakalım perşembe doktorum pozisyonu uygunsa birşeyler söyler diye tahmin ediyorum
annelik_4 yesildeniz bende tutmadı takvimde kız çıktı cinsiyet erkek dedi doktor değişir mi bilmiyom 😃
gulsenmstf yesildeniz çin takvimine göre kızım olcakti kızım oldu ikinciye hamileyim erkek diyo bakalım hayırlısı 😅
yesildeniz Ozr42 hayırlısı olsun, bizde çin takvimine göre yapalım dedik kız diye düşündük yaparken ama erkekmiş sonradan hesaplama hatası yaptığımızı anladık😂😂😅
Ozr42 yesildeniz zaten 2 olasılık var ya kız olacak ya erkek 😅 ordada sadece denk geliyordur diye düşünüyorum. Çünkü tutmayanda çok tutanda
Babykiwi Cin takviminde erkek fetal dna erkek ama doktorum kz olduğunu düşünüyor cinsiyeti daha ultrason da görmedik bi karışıklık olup kiz çıkarsa çok gülerim:) çünkü cinsiyet partisi yaptim ahahahha
yesildeniz Babykiwi hayırlısı olsun, eminim kız da erkekde olsa çok muhteşem bir bebek dünyaya gelecek ve çok şanslı olacak🥰😍