ENOK_0107 Simit&Ayran 🤭 Armut Şeftali Gecenin köründe de salçalı spagetti🍝 🤦🏻♀️ kalktım yaptım ve gömdüm 😂
Mommy15 @tugbadurmaz34 ay evet gerçekten 😁 geçen su böreği yaptılar gecenin bi yarısı canım su böreği istedi😁😁
tugbadurmaz34 Mommy15 ben yaratıcılık tabakları yarışlarında ki enteresan yemekleri yemek istiyorum yani en azından hepsinin tadına bakmak istiyorum bazıları görsel olarak o kadar güzel oluyor ki tadı kötü bile olsa yersin 😂😂😂😂
karaguzelirem_ Ben ilk günden beri kumpir aşermiştim halen ara ara canım ister yerim 😂 kısaca aşerdiğim tek şey kumpir oldu şimdiye kadar 😂
Sule0927 Yaprakdokumuseverr ayy jaşlanmış yer fıstığı aşermiştim mevsimi değilmidi yiyemedim normalde de hiç sevmem 🤣
Gulluuuuu Mia0121 ayy sende bendensin demek ki ya bizde mi sorun var her şey aynı gidiyor aşerme falan yok ama nasıl bir şey olduğunu merak ediyorum valla ya
Tugbacds Hamsiii 😂😂😂 bide av yasağı vardı o dönem eşim diyo dondurulmuş alayım yok doktorum diyo marketlerde var hazır dondurulmuş al ye yok bekledim av yasağı bitti hemen taze hamsi aldım yedim ama felaketti yaa 😂
kahvesever__ Yaprakdokumuseverr İlk hamileliğim de çemen aşermiştim İkinci hamileliğimde yeşil erik ve kurabiye