Yaprakdokumuseverr Polenmom zaten bencede mantıklı açıklaması olamaz ama burnuma da kokusu gelmesi biraz şov 😂
Mommy15 @Yaprakdokumuseverr sürekli canım farklı farklı şeyler istediği için hangisi aşerme çözemiyorum😁😁😁
Gulluuuuu Mia0121 ayy sende bendensin demek ki ya bizde mi sorun var her şey aynı gidiyor aşerme falan yok ama nasıl bir şey olduğunu merak ediyorum valla ya
Yaprakdokumuseverr tugbadurmaz34 ya evet öyle oluyo bazen bende kızılcık istemiştim kış ortasında. Kardeşimin arkadaşının buzluğunda varmış neyseki 😅
tugbadurmaz34 Yaprakdokumuseverr yaaa şanslısınız zaten mevsiminde bile 1 ay bile olmuyor hemen bitiyor 😂
NazifesEnayAkup Yaprakdokumuseverr kndim yapınca yiyemiyrdum ilk aylarda eşim almişti bi oturuşta koca porsiyon yemiştim 😄sonrada gçti ztn
tugbadurmaz34 Mommy15 nerde antin kuntin karışık alakasız hepsini canım ister hele masterchefte ki adını bile bilmediğimiz yemekler 5 benzemez malzemelerden yapılanların hepsini o an tadına bakmak istiyorum 🤣🤣🤣🤣
NazifesEnayAkup Aşeren manavı var kızlar ne ararsanız var orda her ilde var artık oralara bakın bulamadıklarınızı