Hnd_01 Yenianneperci35 magnezyum zaten gebelikte kullanmanız lazım ☺️miğde yanması yapmazsa tedirgin olmanıza gerek yok ☺️
gncglozclk Yenianneperci35 ilk kontrolde kullanmaya başladım 32 oldum hala kullanıyorum huzursuz bacak sendromu var bende cok erkn basladım ıyı geldi
Bimiyendis Yenianneperci35 benim tanıdığım bir kadın doğumcu ocean extramag önerdi, kendisi de hamile o da onu kullanıyor. Daha önce magosit kullandım aşırı gaz sancısı yapmıştı
asya- Bende Asos magnezyumdiasporal şase kullanıyorum yarım bardak suya toz halinde günde 1 defa döküp içiyorum doktorum bunu verdi 2. Kutumdayım 30 adet var içinde 1.5-2 aydır kullanıyorum
Safie2020 Tubissyy efermag nasıl bayadir kullanıyorsunuz herhalde bende durup duruyordu evde bugün içeyim dedim tadını beğenmedim☹️
Papatyam27 Yenianneperci35 sol kalçam çok ağrıyordu resmen her gün HEKAVİT ilacına başladım doktorum yazdı aşırı memnun kaldım artık çok az ağrıyor yada hiç ağrım yok tabi şuan 24 haftalık oldum ileride de iyi gelir inşallah
biranneikievlat Yenianneperci35 Ocean extramag kullanıyorum. Kasıklarımda kasılmalar oluyor diye doktorum bu ürünü önerdi. Memnunum etki etti.
Seda_1072 Yenianneperci35 günlük iki tane sade soda içsen bu ilaçlardan daha faydalı tabi vücutta demir eksıklıgı vs yoksa sadece bunu deneyebilirsin