Kubokubb sacmalamakizim reglimin bittiği gün ilişkiye girmiştik o gün olmuş valla bende şaşırdım ama oluyor :))
sacmalamakizim Kubokubb Benımde tutar mı acaba çok heyecanlıyım 😂 istiyorduk ama şimdi değildi olursa da sevinirim olmazsa da üzülmem 😊
Busbusd1 sacmalamakizim benimde 2. Gebeliğim bende hemen olmaz diye düşünmüştüm ama tek seferde oldu korunmayı bıraktık yani bizde çok şaşırmıştık hemen olmasına biraz zaman geçer diye düşünmüştük
hunilimom sacmalamakizim çocukluk arkadaşım öyle.kaldi 2. Ye 😂 eşi askeri personel izine gelmiş bir kez korunmamislar nasıl olsa yumurtalma dönemi değil vs adet yeni bitmiş bişe olmaz demiş 😂 hemen kalmış bende ilk kızıma ilk geceden kaldım mesela 🤦🏻♀️
sacmalamakizim hunilimom Bende ilk kızıma evlendiğim ay hamile kaldım, ama ne zaman tuttu onu bilmiyorum işte, çünkü hiç korunmadık istediğimizde. Tutar mı tutmaz mı onu merak ediyorum 😂
hunilimom sacmalamakizim ben hesapladım 😂 ertesi gün regl oldum bir hafta olmadı tutması etmesi derken adetime 4 gün kala öğrendim kızımı 41. Haftada doğurdum 😂 sonra olsa çocuk 45 haftalık olucak 2. Kızıma da 6. Ayda hamile kaldım korunmayı biraktiktan sonra
ElifKarata gamzecgr Aaaaa evet yazmssn yorumunda 🥰🥰🥰 maşallah ya rabbimin hikmeti canm ne yapsan önüne geçemezsin ol deyince olduran rabbm ne büyük sağlıkla buyutmesi nasip etsin 🥰🥰😇
gamzecgr ElifKarata öyle vallahi sağlıklı sıhhatli kavuşalım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin 🥰🥰
sacmalamakizim hunilimom Bende 4 gün kala çok silik çizgiyle öğrendim, eğer yine hamile olursam, ki sanmıyorum nedense, bu da ağustos doğumlu olacak 😂 kızım ben ağustosuz çünkü 🥴
hunilimom sacmalamakizim benim de büyük Haziran küçük Ağustos doğumlu ikisi aynı olsun dedim ama denk getiremedik 😂😂
Yeldagurler sacmalamakizim bende bir kereden bir şey olmaz diyip hamile kaldım üstelik yeni evliydim 😂
BirAvucmutluluk sacmalamakizim Valla canım ben şuan 20 haftalık hamileyim hemde tek seferde oldu korunmadık Bi Gaz 😂 tek de olmaz erhalde dedim ama sonuç bir oğlumuz Oluyor 25 Temmuz ilişkimiz olmuştu ağustosun 9-10 da test yapmiştim hemen çift çizgi sonra ağustosun 18 de bir test daha yapmiştim sonuç yine cok belirgin pozitif pazartesi hemen ultrasona girmiştim hiç kan vermeden bebek de kesede görülmüştü 5+4 haftalıktı 🤲🏻❤️🤲🏻🌹
merve_3807 sacmalamakizim kalınıyor düğünüm tam adet bitimine denk geldi 1 aylık evli iken 1 aylık hamileydim 😊