Yigit_Yagiz_Moms sacmalamakizim evet ben varım. 2 kere tek ilişkiyle hamile kaldım. Hamile kaldığım aylarda tek ilişkim olmuştu yani
ArelinAnnesi1 Arasegeyigitefe son adetim 20 Eylül’dü 5 Ekim’de kaldım 🙈 Rabbim sizede nasip etsin inşallah 🤲🏻😍
Alexab sacmalamakizim evet ben. İlk kez kaza kurşunu içeriye geldi eşim ve hemen hamile kaldım. Tek seferde oldu.
Drnzgn sacmalamakizim ben ikinci çocuğuma tek seferde hamile kaldım nerden biliyorum o ay evimde misafir vardı deprem zamanıydı bir ay evde misafir vardı korunmasız bir kere oldu sonrasında babannem vefat etti o ay başka hiç olmadı hamile oldugumu öğrendim
Holamerf sacmalamakizim sacmalamakizim y sacmalamakizim sacmalamakizim yumurtlama döneminizde vücudunuzdaki değişimleri fark ediyorsanız da anlaşılır göğüs ağrısı oluypr ben de mesela oradan anlıyprum
sacmalamakizim Holamerf akıntı ve kasık ağrısı oluyor genellikle bittikten 1 gün sonra hafif oldu gibi hissettim.
prensesannesi_2227 sacmalamakizim ben adet bittikten sonra bırde doğurganlık donemıne 3 gun kala brlıkte oldm ve suan 4 haftalık gebeyim 🙈