Eceliza3434 sacmalamakizim ben korunduğum halde ve o ay tek bi kez ilişki oldu hamile kaldım :)) eşim dalga geçiyor ceketimi atsam hamile kalıyorsun diye
sacmalamakizim minik-02 Canım bende evlendiğim ay hamile kaldım hemen, ama ne zaman tuttu onu bilmiyorum 😂
tugbadurmaz34 sacmalamakizim o gebeliğim ölümle sona erdi ama şu an da hamileyim tekrardan nasip olursa inşallah teşekkür ederim ♥️
sacmalamakizim tugbadurmaz34 Başınız sağolsun çok üzüldüm 🥺 inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bebeğinizi 🤍
ASE6154 sacmalamakizim hmm anladım hertürlü son adet gününden hesaplandığı için asla bilemiyorsun onu malesef
senafa_ sacmalamakizim ben kaldım 😂 hiç beklemeden gittim duş muş aldım hatta ama nasip sonra hep korunmuştuk oysaki neyse iyikide olmuş oğluşuma hamileym 💓
Zeynooooooo sacmalamakizim evet ben😊 hemde 2 kere 2019 dogumlu kizimda sadece bir defa korunmadim ve kizima hamile kaldim si.di 15 agustos son regl tarihim 20 de regl bitdi 21 korunmasiz iliski yasadim sonra tamamen korundum ve yine hamileyim suan 15+1💞
asell13 sacmalamakizim bende oğluma adetten temizlendiğim gün tek seferde kalmıştım çünkü 20 gün beraberlik olmamıştı ve ben en başında hamile kalmıştım 🤷♀️😅 kısmetleri varsa geliyolar bize bi şekilde
Parsmommy asell13 maşallah Allah bağışlasın ben nasilsa olmaz diye çok rahattım ilk gebelik biraz daha ertelemek istemiştim ama şimdi iyiki var diyorum 25 haftalık olduk 🤗
Hafize123 sacmalamakizim şüphelı ilişkiden 14 gün saydım öyle test yaptım yanı adetımın 5 . Günü öğrenmiş oldum
Holamerf sacmalamakizim sacmalamakizim y sacmalamakizim sacmalamakizim yumurtlama döneminizde vücudunuzdaki değişimleri fark ediyorsanız da anlaşılır göğüs ağrısı oluypr ben de mesela oradan anlıyprum