sacmalamakizim Merhaba çok merak ettiğim bir soru bu, çünkü ben kızıma hamile kalabilmek için hiç korunmadık, regle 4 gün kala öğrendim, maalesef adet bitimi korunmadık olmaz diye, tek sefer korunmadan hamile kalan var mı merak ediyorum. 😂
Pamuk sacmalamakizim Ovulasyon dönemlerine denk geldiyse olur tabiki.Sonucta sperm içeride 3 5 gun canlılığını koruyabilir.
gamzecgr sacmalamakizim ben kaldım üstüne bir de ertesi gün hapı içtiğim halde ikizlere hamile kaldım kaza kurşunu 😂
Srp53 sacmalamakizim ben o şekilde kalmıştım ama kürtaj oldum maalesef. Şimdi uğraştığım halde olmuyor 😁 ilişki sıklığından ziyade doğru zamanda girilen ilişki daha değerli.
Hafize123 sacmalamakizim ben kaldım 😀😀 adetıme 7 gün vardı bısey olmaz adet olcam dedım sonuç pazartesi hamıle olduğu öğrendım 🤭
sacmalamakizim Hafize123 Acaba yumurtlama dönemi falanmıydı, çünkü adete yakın hamilelik zor diyorlar, nasibi varmış demek ki hayırlı olsun 😊
ASE6154 sacmalamakizim adet bitiminde hemen yumurtlama yaşıyorsanız kalma ihtimaliniz yüksek tamamen yumurtlama dönemiyle alakalı
sacmalamakizim ASE6154 Bittikten 1 gün sonra falan hafif kasık ağrısı ve çok az akıntı yaşadım bilemiyorum 🥲
Aybarssmom_ Ben pcoslu olduğum halde kaldım 😁 bana doçent doktor kolay kolay hamile kalmazsın demişti onun rahatlığıyla ayda bi iki kere korunmamazlık yapıyorduk bazen ona denk geldi 🫠
tugbadurmaz34 sacmalamakizim ben 😂😂 1 defa yumurtlama günü denemiştik diğer günler korunarak ve olmuştu
sacmalamakizim tugbadurmaz34 Benimki yumurtlama dönemi değildi, zaten yumurtlama dönemi oldukça yüksek bir gün hayırlı olsun 😊
sacmalamakizim ASE6154 Aslında şöyle diyim 15 kasımda regl oldum 20’sinde bitti, 21 kasım kına 22 kasım düğün, o gece korunmadık ama hep deniyorduk biraz erken öğrendik acaba ilk gece mi oldu yoksa sonra mı onu bilmiyorum.
tugbadurmaz34 sacmalamakizim o gebeliğim ölümle sona erdi ama şu an da hamileyim tekrardan nasip olursa inşallah teşekkür ederim ♥️
minik-02 sacmalamakizim arkadaşım evlendiği ay hamile kaldı demekki oluyor canım yumurtlama gününe denk geliyorsa
sacmalamakizim minik-02 Canım bende evlendiğim ay hamile kaldım hemen, ama ne zaman tuttu onu bilmiyorum 😂
ASE6154 sacmalamakizim hmm anladım hertürlü son adet gününden hesaplandığı için asla bilemiyorsun onu malesef
Patito__ sacmalamakizim imkansiz diye birsey yok gecen tuplerini baglatmis birinin hamile kaldigini duydum meger dr tam baglayamamis hamile kalmis dr a dava acmisti 😅😅 Allah verecekse kimse veya hicbirsey engel olamaz