gamzecgr Melike_4949 arada yiyorum ya bu sıra mide yanmasından dolayı bırakmıştım ama canım istedi sabah yedim.Kasap sucuğu olduğu sürece iyi pissin arada tüketebilirsin demişti doktorum zaten
Melike_4949 ASE6154 asla markasız tüketmiyoruz ben anlamıyorum da eşim sucuğun iyisini alıyor hep market sucuğu lastik gibi
elmaelmaelma İyi piştikten sonra sorun olmuyor sucuk yenmesi. Her gün her gün yenmediği sürece de sorun yok bence.
Nur5516 Melike_4949 canım çektikçe haftada bir mesela yerim bide doğal güvenilir yerden alıyoruz 4-5 yuvarlak doğranmış yiyorum sahanda
Melodimm Melike_4949 Guvenilir markadan alıp iyice pisirip yiye bilirsin.Ben yemistim öyle.Hatta ilk önce kaynatip sonra kizartmistim.Tadi garip olmuştu😂😂
2lokummannesiii Melike_4949 bir iki dilim tüket canım öyle çok yeme sakın. Zaten şeker olduğu için de işlenmiş gıda yasak biliyorsun.
Melike_4949 2lokummannesiii biliyorum canım öyle arada tüketiyorum şekerimi etkilemedi hiç bugün yedim 134 çıktı dünde yedim
Merveeemsiii Melike_4949 valla ilk haftalar canım deli gibi kelle paça istedi yedim kokoreç istedi yedim suan 25 haftalığız